Fotbal international

Tottenham – FC Barcelona 2-4. Catalanii câștigă cel mai spectaculos meci al zilei

03.10.2018 | 23:49
Tottenham  FC Barcelona 24 Catalanii castiga cel mai spectaculos meci al zilei

Barcelona a câștigat cu 4-2 împotriva lui Tottenham cel mai spectaculos meci al zilei de miercuri din UEFA Champions League. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc. 

Min. 90 – GOOOOOOL BARCELONA! Messi stabilește câștigătoarea după o eroare în defensiva lui Spurs

Min. 66 – GOOOOOL TOTTENHAM! Lamela reaprinde speranțele gazdelor

Min. 56 – GOOOOOL BARCELONA! Messi înscrie cel de-al 21-lea său gol într-o deplasare din Anglia

Min. 52 – GOOOOOL TOTTENHAM! Marchează Harry Kane

Min. 28 – GOOOOOL BARCELONA! Rakitic înscrie un gol fabulos

Min. 2 – GOOOOOL BARCELONA! Coutinho înscrie

UPDATE ora 21:30. Echipele de start

Tottenham – FC Barcelona LIVE VIDEO Telekom Sport 1, Digi Sport 1 şi Look Plus

Partida de pe miticul stadion Wembley, dintre Tottenham şi FC Barcelona,  va putea fi urmărită pe trei posturi TV: Telekom Sport 1, Look Plus şi Digi Sport 1. De asemenea, www.fanatik.ro te va ține la curent cu toate fazele importante ale meciului și vei putea vedea în format video toate golurile. Dacă doriți să urmăriți live stream partida de pe Parc des Princes o puteți face online și de pe telefonul mobil, tabletă sau laptop.

Tottenham - FC Barcelona îl pune pe Harry Kane (foto) în situaţia de a da totul în condiţiile absenţelor lui Dele Alli şi Eriksen
Tottenham – FC Barcelona îl pune pe Harry Kane (foto) în situaţia de a da totul

Tottenham ocupă locul 4 în Premier League, cu 15 puncte, dar a avut destule fluctuaţii de formă. Echipa lui Mauricio Pochettino a plătit o perioadă şi faptul că nu l-a avut în poartă pe campionul mondial Hugo Lloris, primind cîteva goluri destul de uşor. Situaţia este foarte încodată la Barcelona, acolo unde Leo Messi l-ar vrea dat afară pe antrenorul Ernesto Valverde şi unde vestiarul a ajuns un cazan sub aburi, gata oricând să dea în clocot. Se vede clar că echipa nu mai practică acel fotbal aerisit, cu dese schimbări de locuri şi de ritm care zăpăcea adversarul şi cum sezonul trecut Spurs a bătut fără drept de apel la Londra pe Real Madrid, dându-i trei goluri echipei care avea să câştige pentru a treia oară consecutiv trofeul Champions League dă multe frisoane suporterilor blau-grana.

Live stream Tottenham – FC Barcelona. Un alt mod de a mai putea urmări meciul de la Londra

Este clar capul de afiş al zilei de miercuri în Champions League şi de aceea principalele canale ale celor trei posturi TV din România cu drept de difuzare a meciurilor din Champions League vor fi cele care vor face live-ul de pe Wembley. În ultima etapă de campionat Tottenham nu a avut probleme pentru a se impune în Premier League pe terenul codaşei Huddersfield cu 2-0. În schimb, FC Barcelona, după ce a pierdut la Leganes, a făcut al doilea egal acasă, 1-1 cu Athletic Bilbao.

Tottenham – FC Barcelona, echipe probabile

TOTTENHAM (4-2-3-1): Lloris –  Trippier, Sanchez, Alderweireld, Rose –  Dier, Winks –  Moura, Lamela, Son –  Kane. Antrenor: Mauricio Pochettino

FC BARCELONA (4-4-2): Ter Stegen –  Semedo, Piqué, Lenglet, Alba – Vidal, Rakitić, Busquets, Coutinho –  Messi, Suárez. Antrenor: Ernesto Valverde

Tottenham nu poate conta la acest meci atât de important pe aportul a patru jucători extrem de importanţi, toţi accidentaţi: Dele Alli, Christian Eriksen, Dembele şi Vertonghen. Cu primii doi pe teren Harry Kane ar fi avut un mare sprijin. Şi aşa duelul său cu Leo Messi va fi foarte interesant de urmărit. Barcelona are şi ea o mare absenţă, stâlpul defensivei, francezul Samuel Umtiti.

Tottenham – FC Barcelona, cote la pariuri

Probabil plecând şi de la aceste absenţe uriaşe pentru Tottenham bookmakerii îi acordă Barcelonei cota de 1,85 la victorie, faţă de 3,80 primită de englezi. Egalul are şi el cotă mare, 3,50. Over 2,5 are cotă 1,95, iar între 2-5 goluri cota este de 1,30. Şansă dublă 1X are exact cât cota la victorie a catalanilor, 1,85, iar un gol marcat de Messi cota 1,90 şi unul reuşit de Kane 2,10.