Fotbal international

Video. Juve întoarce de la 0-1 şi merge cu City în sferturi!

Juventus şi Manchester City au reuşit să se califice în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.
08.03.2018 | 00:03
Video Juve intoarce de la 01 si merge cu City in sferturi

UPDATE, ora 23:40: Juventus a reuşit o calificare spectaculoasă în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Echipa antrenată de Massimiliano Allegri a fost condusă cu 1-0 pe Wembley, dar a revenit superb în partea secundă datorită golurilor marcate de Paulo Dybala şi Gonzalo Higuain. 


UPDATE, ora 23:10: Gonzalo Higuain şi Paulo Dybala au marcat două goluri în patru minute şi o duc în acest moment pe Juventus în sferturile de finală.   VEZI GOLURILE AICI

UPDATE, ora 22:25: Heung Min Son a deschis scorul în minutul 39 cu un şut din interiorul careului, la o fază în care defensiva lui Juventus a greşit în lanţ. VEZI GOLURILE AICI

UPDATE, ora 22:15: Szymon Marciniak, arbitrul partidei, le-a refuza un penalty clar celor de la Juventus, în urma unei intervenţii întârziate a lui Vertonghen asupra lui Douglas Costa în suprafaţa de pedeaspă.

UPDATE, ora 21:45: Început de meci pe Wembley! Cele două formaţii au ţinut un moment de reculegere înaintea primului fluier, în memoria lui Davide Astori.

UPDATE, ora 21:30: Jucătorii celor două echipe se află la încălzire, în timp englezii încep să umple Wembley. Gonzalo Higuain este formă excelentă şi a reuşit să puncteze de opt ori, în ultimele şase partide din Champions League.

UPDATE, ora 20:45:  Massimiliano Allegri a ales o formulă ultra ofensivă la partida de pe Wembley şi va începe din primul minut cu Paulo Dybala, Gonzalo Higuain, Douglas Costa sau Miralem Pjanic, jucători care vor încerca să aducă calificarea pentru trupa italiană.  Mauricio Pochettino nu a pregătit surprize şi va alinia o formulă standard.

Juventus: Buffon; Barzagli, Benatia, Chiellini, Alex Sandro; Khedira, Pjanic, Matuidi; Douglas Costa, Dybala; Higuain

UPDATE, ora 19:45:  Gianluigi Buffon, legendarul portar al lui Juventus, va bifa în această seară partida cu numărul 115 în Liga Campionilor. Goalkeeper-ul ar putea ajunge în partida cu Tottenham la meciul 50 fără gol încasat în Champions League.

UPDATE, ora 18:15: Florin Răduciou s-a deplasat la Londra pentru a viziona de la faţa locului partida Tottenham – Juventus şi a avut parte de o întâlnire specială cu Marco Landucci, cel care este secundul lui Massimiliano Allegri în acest moment. Cei doi au evoluat împreună în urmă cu 26 de ani la Brescia şi au depănat amintiri înaintea marelui meci de pe Wembley. VEZI IMAGINI CU CEI DOI ÎN GALERIA FOTO


Juventus vine la Londra după ce a pierdut printre degete un avantaj de două goluri în manşa tur. Higuain a marcat două goluri în primele nouă minute ale meciului, dar înainte de pauză a ratat un penalty, iar Tottenham a reuşit o revenire spectaculoasă şi are prima şansă la calificare. VEZI AICI MECIUL ONLINE

Pe lângă Mario Mandzukic, lui Massimiliano Allegri îi mai lipsesc două piese importante din angrenaj, mijlocaşul columbian Juan Cuadrado şi fundaşul italian Federico Bernadeschi, şi ei accidentaţi.

Tottenham – Juventus LIVE STREAM Champions League. ”Spurs” este neînvinsă de peste 4 luni pe Wembley

Tottenham – Juventus LIVE STREAM Champions League. Între manşa tur şi cea retur, Tottenham Hotspur a avut un program extrem de încărcat, mai ales că a fost nevoită să rejoace meciul din Cupa Angliei, după ce nu a reuşit decât un 2-2 în deplasare cu modesta Rochdale. Mauricio Pochettino are două mici probleme defensive, Toby Alderweireld şi Jan Vertonghen fiind incerţi pentru duelul cu ”Bătrâna Doamnă”.

Tottenham – Juventus LIVE STREAM Champions League. ”Spurs” are un parcurs de invidiat în ultima perioadă, londonezii fiind neînvinşi pe Wembley de la sfârşitul lunii octombrie, atunci când au pierdut în Cupa Ligii Angliei, în faţa lui West Ham United, pentru că au folosit o formulă experimentală.

Tags: