Pariuri sportive

Tottenham – Leipzig! Obiectiv supercâștiguri în cea mai bogată competiție

18.02.2020 | 14:43
Tottenham  Leipzig Obiectiv supercastiguri in cea mai bogata competitie

Trăiește Superfazele eliminatorii ale Ligii Campionilor într-un meci în care vicecampioana Tottenham e gata să folosească artileria grea împotriva echipei germane Leipzig  pentru a-și continua drumul către o nouă finală. Te știm pasionat de fotbalul de calitate, de aceea, pentru un meci de asemenea valoare, doar la Superbet ai parte de Superprofitul pe care îl meriți pentru pariul tău.

Deschide un cont la Superbet și beneficiezi de cele mai tari cote pentru optimile Champions League

Tu vii cu pariul, noi cu SuperOferta !

Stim ce înseamnă să trăiești cu sufletul la gură un meci în care joacă favorita ta. De aceea îți oferim cele mai bune cote pentru rezultat final (1, X, 2)  și pentru șansă dublă (X1, 12, X2). O victorie în deplasare pentru formația germană i-ar mări considerabil șansele unei calificări în sferturi, însă șirul de 4 victorii pe teren propriu pe care îl au englezii pare greu de întrerupt. Imbatabilă la prima vedere pe teren propriu, Tottenham se menține echipa cu cele mai multe goluri acasă în sezonul actual din Ligă, ceea ce ne face să ne așteptăm la un joc ofensiv cu care își va pune adversara în dificultate.

Vezi aici SuperOferta pentru Tottenham-Leipzig disponibilă online și în agențiile Superbet!

Cote de neratat pentru câștiguri colosale!

În ultimele 10 partide cele două formații au avut o evoluție similară. Au reușit performanța de a avea 4 victorii , 4 egaluri si 2 înfrângeri , rezultate promițătoare pentru cele două formații care se vor simți motivate să ne ofere o etapă incendiară demnă de Liga Campionilor. Pentru Superbet e clar ca un astfel de meci nu doar se joacă, ci se trăiește. Într-un meci de asemenea importanță, în care ambele formații pleacă cu aceeași șansă, oferta noastră de pariuri speciale oferă cote de nerefuzat pentru a-ți susține favorita. Dacă prietenii îți spun ca ai aptiutudini de clarvăzător, poți paria pe un scor corect pentru acest meci, un pariu destul de ofertant care îți poate înmulți câștigul de până la 100 de ori. Ținând cont ca avem în teren două echipe dornice să marcheze, sunt șanse mari ca ambele echipe să simtă presiunea unui gol în meciul de retur al acestei etape.

Pariuri speciale pentru profesioniști !

Situația primului 11 are de suferit în ambele tabere. Aproape jumătate din lotul echipei oaspete va privi meciul din tribună, fapt care le va aduce cu siguranță un minus în jocul colectiv. Oameni de bază ai echipei: Adams,  Kampl,  Konate, Orban și Upamecano vor lipsi în această etapă din cauza accidentărilor sau a suspendărilor. Nici în formația gazdelor situația nu e mai roz, tancul Harry Kane și-a anunțat absența în următoarele 3 luni, iar mijlocașul Moussa Sissoko va privi meciul de pe bancă din cauza problemelor avute la genunchi. În ciuda absențelor, oamenii de gol nu vor lipsi din formațiile celor două adversare. Coreeanul Heung Min Son va fi de această dată omul de gol, acesta ocupă poziția cu numărul 7 în clasamentul marcatorilor în Ligă, având 5 goluri marcate din 11 șuturi trimise către poartă. Analizându-i jocul și istoricul, aș spune că acesta este pariul pe care îl cauți pentru biletul tău, iar în ziua meciului, Superbet îți oferă cele mai bune cote pentru pariul tău . În tabăra germană Emil Forsberg ocupă poziția a noua în categoria șuturilor pe poartă. Talentul său de  a lua poarta la țintă le oferă adversarilor cele mai negre scenarii.

GG3+ UN PARIU SIGUR VERDE ÎN ACEST MECI?!

Știm că fotbalul se joacă pe goluri, nu pe faze, motiv pentru care suntem cu toții entuziasmați să avem în teren două echipe care reușesc să marcheze de cele mai multe ori, indiferent de rezultat. Victorioasă sau nu, în ultimeze 10 meciuri jucate Leipzig a reușit sa marcheze 20 de goluri în total, ceea ce înseamnă ca a reușit să obțină o fabuloasă medie de 2 goluri pe meci spre deosebire de englezii de la Tottenham care au o medie de 1,3 goluri în ultimele 10 partide. Ce ziceți pariori, vom avea parte de un meci cu peste 3 goluri pe tabela de marcaj  înscrise din partea ambelor tabere?

Știm cât de important e să-ți creezi repede biletul dorit, de aceea îți oferim posibilitatea să-ți plasezi biletul online, dar și în agențiile din țară, în cea mai mare rețea de agenții de pariuri sportive din România.

Instalează gratuit cea mai tare aplicație de pariuri sportive din România! Peste 800.000 de români au folosit-o deja!

Formații posibile pentru ambele echipe

Tottenham (4-2-3-1): Lloris; Aurier, Sánchez, Alderweireld, Tanganga; Winks, Lo Celso; Bergwijn, Alli, Son; Lucas.
Leipzig (4-2-2-2):  Gulácsi; Mukiele, Klostermann, Halstenberg, Angeliño; Laimer, Haidara; Forsberg, Sabitzer; Werner, Schick.

Rămâne de văzut dacă echipa lui Jose Mourinho va demonstra și în acest sezon că finala de anul trecut nu a fost o simplă întâmplare, ci un parcurs bine meritat. În cupele europene, Lepizig n-a mai jucat până acum împotriva unei echipe din Premier League. Diferența de valoare și experiență este clară în favoarea lui Tottenham. Aici se adaugă și orgoliul lui Mourinho. Ce crezi vor reuși nemții să găsească soluția pentru a da peste cap fabulosul stil de joc englezesc?