Fotbal international

5 din 5 pentru Liverpool în noul sezon din Premier League! Trupa lui Klopp a învins Tottenham. Video

15.09.2018 | 14:41
5 din 5 pentru Liverpool in noul sezon din Premier League Trupa lui Klopp a invins Tottenham Video

Liverpool îşi continuă parcursul excelent în Premier League şi este prima echipă care atinge borna celor 15 puncte în noul sezon. Formaţia lui Jurgen Klopp a învins cu 2-1 pe Tottenham şi este pe primul loc. Vezi toate detaliile partidelor din La Liga accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

 


UPDATE, Min. 90+3: Erik Lamela a redus din diferenţă în minutele de prelungire ale partidei


UPDATE, Min 57: Roberto Firmino a majorat scorul de pe tabelă după o fază extrem de norocoasă a celor de la Liverpool


UPDATE, Min 38: Liverpool a preluat conducerea în duelul de pe Wembley după un gol marcat de Wijnaldum în urma unei faze fixe.


UPDATE, Min. 1: Sadio Mane a trimis în poartă o minge centrată de James Milner, dar reuşita golgheterului din Premier League a fost anulată pentru un offside.


UPDATE, ora 14:15: Tottenham – Liverpool este primul meci al etapei cu numărul 5 din Premier League. Antrenorii celor două echipe au anunţat distribuţiile de start.

Tottenham: Vorm, Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Rose, Dier, Dembele, Winks, Eriksen, Moura, Kane.

Liverpool : Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson, Wijnaldum, Milner, Keita, Mane, Salah, Firmino.


Tottenham – Liverpool live video la Eurosport

Londonezii au avut un start de campionat perfect. În primele 3 etape. Victorii pe linie cu Newcastle (1-2), Fulham (3-1) şi Manchester Utd (3-0). Şocul a venit abia în cea de-a patra etapă. Înfrângere neaşteptată în deplasarea de la Watford (2-1), după ce gazdele au întors scorul.

Liverpool, liderul campionatului cu maxim de puncte, este echipa momentului. Are un început de sezon în forţă şi pare că sunt singura echipă care poate să îi pună probleme serioase lui City în lupta pentru titlu. Elevii lui Klopp practică un fotbal mult mai bun faţă de anul competiţional precedent. Au câştigat fără prea mari emoţii meciurile de până acum, West Ham (4-0), Crystal Palace (2-0), Brighton (1-0) şi Leicester (2-1) și vin pe Wembley cu un super moral.

Gazdele nu pot conta pe două piese grele. Portarul Hugo Lloris și mijlocașul Dele Alli, ambii accidentați la echipele naționale. Sunt unele semne de întrebare și asupra starului Harry Kane, însă Mauricio Pochettino a dezvăluit la conferința de presă că acesta va fi apt de joc la ora partidei. Jurgen Klopp nu poate conta pe Adam Lallana, Dejan Lovren și Alex Oxlade-Chamberlain.

Niciuna dintre echipe nu s-a mai impus pe terenul adversarei din august 2014, când Liverpool câștiga pe White Hart Lane cu 3-0. Interesantă este și discrepanța în privința strategiei de transferuri din această vară. În vreme ce Tottenham nu a cheltuit niciun euro pe aducerea de jucători, Liverpool a făcut transferuri de peste 180 de milioane de euro.

Tottenham – Liverpool, echipele probabile

Tottenham (3-1-4-2): Vorm; Alderweireld, Sanchez, Vertonghen; Dembele; Trippier, Eriksen, Lucas, Davies; Kane, Son

Liverpool (4-3-3): Alisson; Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson; Keita, Henderson, Milner; Salah, Firmino, Mane

Son revine la Tottenham!

Coreea de Sud a câştigat Jocurile Asiei după o finală în care a trecut cu 2-1 de Japonia, în urma reprizelor de prelungire, iar Heung-Min Son se poate întoarce liniştit la Tottenham. Mijlocaşul asiatic ar fi trebuit să execute un stagiu militar de 21 de luni dacă nu se impunea în partida cu trupa niponă.

Legile din Coreea de Sud prevăd ca orice tânăr trebui să participe la un stagiu militar de aproape 2 ani până la împlinirea vârstei de 27 de ani, cu excepţia celor care aduc mândrie şi prestigiu ţării prin rezultatele obţinute la Jocurile Olimpice sau Jocurile Asiei.

Partida dintre cele două formaţii s-a încheiat la egalitate, 0-0, în timpul regulamentar, iar Coreea de Sud izbutea să se impună în reprizele suplimentare după golurile înscrise de Seung-Woo Lee şi Hee-Chang Hwang, înainte ca Ayase Ueda să reducă din diferenţă. Heung-Ming Son a fost cel care a creat ambele goluri pentru echipa lui naţională şi a reuşit astfel să scape serviciul militar.