Probleme pentru Tottenham! Un star al echipei, chemat în armată

Razvan Nicolae   
in Stiri sportive
14/03/2018, 08:51
Probleme pentru Tottenham! Un star al echipei, chemat în armată

Tottenham Hotspur ar putea să primească o lovitură grea peste mai bine de un an. Heung-Min Son trebuie să-şi efectueze stagiul militar în armata Coreei de Sud, ceea ce ar însemna că va pierde aproape 21 de luni din carieră. Cu toate astea, mijlocaşul ofensiv de 25 de ani ar putea să scape.

Conform legilor din Coreea de Sud, orice tânăr trebuie să efectueze un stagiu militar de 21 de luni până la împlinirea vârstei de 28 de ani. Termenul final în cazul lui Heung-Min Son este iulie 2019, astfel că ar putea să rateze sezoanele 2019-20 şi 2020-21.

Tottenham speră ca Son să câştige un turneu final

Starul lui Tottenham Hotspur ar putea să scape de stagiul militar doar dacă va reuşi o performanţă importantă cu echipa naţională a Coreei de Sud. Până în iulie 2019, Heung-Min Son trebuie să câştige, alături de naţională, una dintre următoarele competiţii pentru a scăpar de armată: Campionatul Mondial din 2018, Jocurile Asiatice din 2018 sau Cupa Asiei din 2019.

Ştirea MOMENTULUI

Contre între Dinamo şi FCSB pentru transferul lui Nistor. “Ofertă de nerefuzat!”/ “Vom lupta cu Becali!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×