Probleme pentru Tottenham! Un star al echipei, chemat în armată

tottenham, heung-min son, coreea de sud

Tottenham îşi poate pierde una dintre vedete pentru două sezoane. Heung-Min Son trebuie să-şi efectueze stagiul militar în armata Coreei de Sud.

Tottenham Hotspur ar putea să primească o lovitură grea peste mai bine de un an. Heung-Min Son trebuie să-şi efectueze stagiul militar în armata Coreei de Sud, ceea ce ar însemna că va pierde aproape 21 de luni din carieră. Cu toate astea, mijlocaşul ofensiv de 25 de ani ar putea să scape.

Conform legilor din Coreea de Sud, orice tânăr trebuie să efectueze un stagiu militar de 21 de luni până la împlinirea vârstei de 28 de ani. Termenul final în cazul lui Heung-Min Son este iulie 2019, astfel că ar putea să rateze sezoanele 2019-20 şi 2020-21.

Tottenham speră ca Son să câştige un turneu final

Starul lui Tottenham Hotspur ar putea să scape de stagiul militar doar dacă va reuşi o performanţă importantă cu echipa naţională a Coreei de Sud. Până în iulie 2019, Heung-Min Son trebuie să câştige, alături de naţională, una dintre următoarele competiţii pentru a scăpar de armată: Campionatul Mondial din 2018, Jocurile Asiatice din 2018 sau Cupa Asiei din 2019.