Premier League

Tottenham – Manchester City 0-1. Mahrez aduce victoria echipei lui Pep cu un gol marcat rapid. Video

29.10.2018 | 23:52
Tottenham  Manchester City 01 Mahrez aduce victoria echipei lui Pep cu un gol marcat rapid Video

Derby-ul rundei cu numărul 10 din Premier League,Tottenham – Manchester City,  s-a încheiat cu scorul de 1-0 pentru campioana Angliei. Unicul gol al meciului a fost marcat de Ryad Mahrez, în minutul 6. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


UPDATE, ora 22:06 / GOOOOOL CITY! Sterling reușește o acțiune superbă în banda stângă, iar apoi îl servește ideal în careu pe Mahrez, care deschide scorul


UPDATE, ora 22:00 / Meciul a început după ce s-a ținut un moment de reculegere pentru proprietarul clubului Leicester City, Vichai Srivaddhanaprabha.


UPDATE, ora 21:07 / S-au anunțat echipele de start.


Ambele formații ajung la meciul de pe stadionul Wembley după ce au jucat la mijlocul săptămânii în Champions League, dar cei doi antrenori, Mauricio Pochettino și Josep Guardiola, dispun de loturi numeroase cu jucători de mare calitate și nu se poate pune problema oboselii. Înaintea acestei etape, Manchester City este lider în clasamentul din Premier League, cu 23 de puncte, în timp ce Tottenham Hotspur are două puncte mai puțin și ocupă locul 5.

Vezi ONLINE TV pe Eurosport Tottenham – Manchester City din Premier League LIVE VIDEO și STREAM pe FANATIK.RO

Pentru partida Tottenham – Manchester City de luni sseară, care va încheia etapa cu numărul 10, ambii antrenori au câteva probleme de lot cauzate de accidentări. De la gazde vor lipsi Victor Wanyama, Danny Rose, Jan Vertonghen, Vincent Janssen, dar cea mai mare absență este cea a mijlocașului Dele Alli. De partea cealaltă, ”cetățenii” nu se vor putea baza pe Danilo, Kyle Walker, Ilkay Gundogan, Fabian Delph, Claudio Bravo, Philippe Sandler și Eliaquim Mangala. Partida va putea fi văzută de la ora 22:00 pe postul de televiziune Eurosport, iar pentru cei care vor urmări pe internet, golurile și cele mai interesante faze vor fi pe FANATIK.RO.

Kevin De Bruyne și Christian Eriksen se luptă pentru balon sub privirile lui Dele Alli
Kevin De Bruyne și Christian Eriksen se luptă pentru balon sub privirile lui Dele Alli

Tottenham Hotspur și Manchester City, două cluburi legendare ale Angliei, s-au întâlnit până în prezent de 136 de ori, iar statistica arată un echilibru aproape perfect. Spurs a câștigat de 52 de ori, campioana en-titre are 53 de succese, iar 31 de partide s-au încheiat la egalitate. Însă, Tottenham nu și-a mai învins rivala de mai bine de doi. Ultimul succes datează din 2 noiembrie 2016, scor 2-0. De atunci, ”cetățenii” au înregistrat o remiză și trei victorii.