Fotbal international

Video. Tottenham, succes facil cu United! Eriksen a intrat în istorie

Tottenham a dominat clar derby-ul rundei din Premier League cu Manchester United şi a obţinut toate cele trei puncte la finalul unui meci în care Eriksen a intrat în istorie.
31.01.2018 | 16:23
Video Tottenham succes facil cu United Eriksen a intrat in istorie

UPDATE, ora 23:50: Tottenham s-a impus cu 2-0 în duelul cu Manchester United, disputat pe Wembley. Christian Eriksen a marcat după doar 10,58 de secunde, fiind cel mai rapid gol încasat vreodată de United, dar şi cea mai rapidă reuşită a sezonului în Premier League. Recordul din Premier League îi aparţine lui Ledley King, un alt fost jucător de la Tottenham, care a marcat împotriva lui Bardford City, în 2000, după doar 10 secunde. Tot astăzi, Manchester City a trecut cu 3-0 de WBA şi a devenit prima echipă din Premier League care a trecut de 100 de goluri în acest sezon.

UPDATE, ora 23:35: S-au încheiat partidele care au început la ora 21:45 în Premier League! Chelsea a pierdut cu 3-0 pe Stamford Bridge, în faţa celor de la Bournemouth. 

 

 

Cele două echipe au defensive foarte bune în Premier League, iar datorită acestui fapt sunt foarte greu de învins. Tottenham Hotspur şi Manchester United sunt în luptă pentru Big Four.

Echipa lui Mourinho, deşi aflată pe locul 2, nu îşi permite paşi greşiţi, diferenţele fiind foarte mici la vârf. Tottenham este în acest moment pe locul 5 şi are mare nevoie de victorie pentru a nu pierde contactul cu locul 4.

Tottenham – Manchester United LIVE STREAM Premier League. Spurs nu a mai pierdut pe Wembley din debutul sezonului

Tottenham – Manchester United LIVE STREAM Premier League. Echipa lui Pochettino a pierdut puncte importante cu West Ham şi Southampton şi tremură cu gândul că ar putea rata Champions League. Mourinho este la 12 puncte de lider şi doar o minune mai redeschide lupta pentru titlu.

 

Tottenham – Manchester United LIVE STREAM Premier League. Tottenham Spurs nu a mai pierdut pe „Wembley” din debutul sezonului, când a fost învinsă de Chelsea cu 2-1. Se anunţă un meci echilibrat, în care niciuna dintre echipe nu se va deschide foarte mult.

Tags: