Video. Tottenham, succes facil cu United! Eriksen a intrat în istorie

Vicentiu Dinescu   
in Stiri sportive
31/01/2018, 16:23
Video. Tottenham, succes facil cu United! Eriksen a intrat în istorie

UPDATE, ora 23:50: Tottenham s-a impus cu 2-0 în duelul cu Manchester United, disputat pe Wembley. Christian Eriksen a marcat după doar 10,58 de secunde, fiind cel mai rapid gol încasat vreodată de United, dar şi cea mai rapidă reuşită a sezonului în Premier League. Recordul din Premier League îi aparţine lui Ledley King, un alt fost jucător de la Tottenham, care a marcat împotriva lui Bardford City, în 2000, după doar 10 secunde. Tot astăzi, Manchester City a trecut cu 3-0 de WBA şi a devenit prima echipă din Premier League care a trecut de 100 de goluri în acest sezon.

UPDATE, ora 23:35: S-au încheiat partidele care au început la ora 21:45 în Premier League! Chelsea a pierdut cu 3-0 pe Stamford Bridge, în faţa celor de la Bournemouth. 

 

 

Cele două echipe au defensive foarte bune în Premier League, iar datorită acestui fapt sunt foarte greu de învins. Tottenham Hotspur şi Manchester United sunt în luptă pentru Big Four.

Echipa lui Mourinho, deşi aflată pe locul 2, nu îşi permite paşi greşiţi, diferenţele fiind foarte mici la vârf. Tottenham este în acest moment pe locul 5 şi are mare nevoie de victorie pentru a nu pierde contactul cu locul 4.

Tottenham – Manchester United LIVE STREAM Premier League. Spurs nu a mai pierdut pe Wembley din debutul sezonului

Tottenham – Manchester United LIVE STREAM Premier League. Echipa lui Pochettino a pierdut puncte importante cu West Ham şi Southampton şi tremură cu gândul că ar putea rata Champions League. Mourinho este la 12 puncte de lider şi doar o minune mai redeschide lupta pentru titlu.

 

Tottenham – Manchester United LIVE STREAM Premier League. Tottenham Spurs nu a mai pierdut pe „Wembley” din debutul sezonului, când a fost învinsă de Chelsea cu 2-1. Se anunţă un meci echilibrat, în care niciuna dintre echipe nu se va deschide foarte mult.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi, impresionat: “Dacă avea 1,80 metri și 21 de ani, dădeam 10 milioane”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.