Fotbal international

Totti, despre venirea lui Messi la Roma: “L-aş lua personal de la aeroport”

29.07.2018 | 12:26
Totti despre venirea lui Messi la Roma Las lua personal de la aeroport

Francesco Totti, numele de legendă din istoria clubului din capitala Italiei, nu a rămas indiferent la zvonurile apărute în ultima vreme în presa italiană, legate de Leo Messi şi a comentat astfel venirea lui Messi la Roma: “M-aş duce personal să îl iau de la aeroport şi i-aş da tricoul meu cu numărul 10. Fiul meu este mare fan Messi şi nu scapă nici un meci al Barcelonei decât dacă pe teren nu se află jucătorul său preferat”.

Venirea lui Cristiano Ronaldo la Juventus, cea mai mare şi mai spectaculoasă operaţiune de mercato din fotbalul italian de ani buni, a dat liber la imaginaţie atât fanilor cât şi unora dintre conducătorii de cluburi din Italia. Mai întîi şi-au făcut curaj conducătorii lui Inter, care au declarat că sunt gata să îi ofere tot ce cere starului argentinian al catalanilor, pentru a-l determina să plece de pe Nou Camp.

Totti, despre venirea lui Messi la Roma. De unde a plecat zvonul

Roma a ajuns la varianta Messi mai mult ca urmare a faptului că atât patronul clubului, cât şi directorul general Carlos Monchi, au fost foarte iritaţi de modul în care au procedat omologii din Catalonia în privinţa brazilianul Malcom. Acesta se înţelesese cu Roma, iar italienii rezolvaseră şi problema între cluburi cu Bordeaux, urmând a-l aştepta pe brazilian la aeroport.

Totti despre venirea lui Messi la Roma. Totul a pornit de la cazul Malcom, în care Barcelona a reuşit să fure jucătorul Romei
Totti despre venirea lui Messi la Roma. Totul a pornit de la cazul Malcom

Însă Barcelona a venit cu o ofertă mai mare pentru Bordeaux şi a obţinut inclusiv acordul jucătorului, suflându-l romanilor. Ceea ce l-a determinat pe preşedintele Romei, James Pallotta, să trimită o scrisoare oficială catalanilor, în care le reproşa modul în care au procedat şi că singura cale de a rezolva problema ar fi fost să îl trimită pe Messi la schimb!