Totti a spus NU lui New York Cosmos. Începe o altă carieră

Francesco Totti are mari şanse să facă parte din echipa tehnică a noului antrenor al Romei, Eusebio di Francesco, alături de care a câştigat, ca jucători, în 2001, lo scudetto. Di Francesco i-a propus fostului său coechipier să abandoneze orice idee de a mai continua să joace în alt campionat şi să vină alături de el în stafful tehnic, pentru a învăţa meseria de antrenor.

Totti declarase după festivitatea de retragere de la Roma, care a avut loc la finalul ultimei etape, că se simte în stare să mai joace la un nivel decent, deşi a ajuns la vârsta de 40 de ani şi mai multe cluburi din Golf, din China sau din campionatul nord-american şi-au arătat imediat interesul pentru a-l avea în echipă.

Când di Francesco l-a sunat pe Totti, Francesco se afla la New York, unde negocia cu legendara formaţie Cosmos, la care au jucat printre alţii inclusiv Pele şi Beckenbauer. Se pare că Di Francesco a reuşit să-l convingă să renunţe şi să se întoarcă la Roma.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
OraPostulSportEveniment
22:00
Cupa Ligii Franţei Monaco - Caen
1 EUR4.6332 lei+0,0017
1 USD3.9274 lei-0,0175
1 XAU157.9528 lei-0,0969