Life

Totul despre ascendentul în zodia Balanță. Ce e bine să știi dacă îl ai

02.02.2021 | 12:09
Totul despre ascendentul in zodia Balanta Ce e bine sa stii daca il ai
Totul despre ascendentul în zodia Balanță. Foto: amazon.com
ADVERTISEMENT

Persoanele care au ascendentul în zodia Balanță sunt într-o permanentă căutare a echilibrului, veșnic nehotărâte și mereu prinse în dileme.

Ascendentul este zodia care se înalță la orizont în momentul nașterii și se spune că la fiecare dintre noi se vede această zodie în jurul vârstei de 30 de ani, împrumutând din catacteristicile ei mai mult decât de la zodia nativă.

ADVERTISEMENT

Cei cu ascendentul în Balanță sunt extrem de siguri pe ei, în aparență, dar destul de confuzi și meticuloși dacă ajungi să îi cunoști în profunzime.

Ascendentul în zodia Balanță: tot ce trebuie să știi

Balanțele sunt reprezentate de două talere, asta deoarece acești nativi sunt în căutarea justiției și a echilibrului. Tocmai de aceea se spune că o Balanță se hotărăște greu până decide ceva, căci vrea să facă o alegere bună, cea mai apropiată de idealul ei de perfecțiune, de corectitudine.

ADVERTISEMENT

Dacă ai ascendentul în Balanță e bine să știi că toată viața te vei confrunta cu dilema alegerii. Ești un om al echilibrului, dar și unul care se implică de foarte multe ori în probleme sau, cum s-ar zice, te legi fără să te doară capul.

În relațiile cu oamenii din jur, cei cu ascendentul în zodia Balanță sunt de multe ori tăioși și nu acceptă lingușelile, dar nici criticile nesăbuite ori impertinența.

ADVERTISEMENT

Lideri și inovatori în relațiile amoroase

Balanțele sunt făcute să fie în frunte, oamenii care au această zodie în harta astrologică reușind să devină lideri prin simpla lor prezență. Știu să se impună în ciuda nehotărârilor flagrante, căci au mereu un as în mânecă, iar asta îi face pe ceilalți să aibă încredere în ei.

Pe plan amoros, Balanțele dau totul într-o relație și sunt destul de inventive în pat. O relație amoroasă cu un astfel de nativ sau cu cineva care are acest ascendent zodiacal nu va fi deloc una plictisitoare, căci Balanțele fug cât pot de monotonie.

ADVERTISEMENT

Dacă vrei să afli care este ascendentul tău zodiacal, trebuie să știi cu exactitate data, ora și locul nașterii tale. Poți afla printr-un click aici.

ADVERTISEMENT