Totul despre ascendentul în zodia Fecioară. Ce trebuie să știi dacă îl ai

Dan Suta   
în Horoscop
28/01/2021, 13:29
Totul despre ascendentul în zodia Fecioară. Ce trebuie să știi dacă îl ai
Zodia Fecioară. Foto: astrokapoor.com

Persoanele cu ascendentul în zodia Fecioară sunt extrem de meticuloase, de harnice, dar destul de greu de suportat în conviețuirea de zi cu zi. Află totul despre acest ascendent!

Ascendentul se calculează în funcție de data și locul nașterii, iar astrologii spun că în jurul vârstei de 30 de ani preluăm caracteristicile zodiei care se ridică la orizont în momentul nașterii noastre.

Persoanele cu ascendentul în zodia Fecioară sunt extrem de critice și greu de mulțumit deoarece vor ca totul să fie perfect și nu acceptă lucrurile făcute pe jumătate.

Ascendentul în zodia Fecioară: părțile bune și rele

Sunt de o organizare cruntă, iar pentru mulți felul în care reușesc să facă anumite lucruri poate fi dificil, căci cei cu ascendentul în această zodie de pământ sunt rezistenți mai ales la condițiile de stres.

Fecioarele se numără printre cele mai harnice zodii și au de multe ori idei ingenioase atunci când se confruntă cu câte o problemă din care aparent nu există nicio ieșire.

Persoanele cu acest ascendent sunt extrem de hotărâte și de ambițioase și au foarte multe tabieturi la care renunță cu greu, de asta e și foarte dificil să găsească un partener, căci conviețuirea cu ele poate fi iadul pe pământ.

Dure, dar sufletiste

Există și aspecte bune ale acestui ascendent. Fecioarele sunt foarte inimioase, în ciuda durității pe care o afișează, și săritoare. Fecioarele îi ajută pe ceilalți în cele mai dure momente fără să ceară ceva în schimb, asta pentru că o fac cu sufletul.

Sfaturile lor sunt mereu sincere, căci acești nativi evită să îi mintă pe cei foarte apropiați. De multe ori preferă să tacă decât să spună un neadevăr, reușind prin diplomație și tact să iasă din încurcături.

În dragoste, cei cu ascendentul în acest semn guvernat de Mercur sunt foarte implicați și protectori. Le place să fie cei care conduc relația, indiferent că vorbim despre femeia sau bărbatul Fecioară.

Dacă vrei să afli care este ascendentul tău zodiacal, dă click aici.

Închide ×