Life

Totul despre ascendentul în zodia Leu. Ce trebuie să știi dacă îl ai

27.01.2021 | 14:30
Totul despre ascendentul in zodia Leu Ce trebuie sa stii daca il ai
Zodia Leu. Foto: listland.com
ADVERTISEMENT

Persoanele cu ascendentul în zodia Leu sunt vulcanice, mereu în fruntea tuturor, dar și foarte pasionale atunci când vine vorba de iubire. Îți spunem tot ce trebuie să știi dacă ai acest ascendent.

Fiecare persoană se naște într-o zodie, însă devine, treptat, pe parcursul anilor, tot mai aproape de zodia în care are ascendentul. Ascendentul este zodia care se ridică la răsărit în momentul nașterii, iar acesta este vizibil mai ales după vârsta de 30 de ani.

ADVERTISEMENT

Perosanele cu ascendentul în zodia Leu sunt extrem de încrezătoare în forțele proprii, dar au și un orgoliu nemăsurat, cochetând uneori cu narcisismul.

Ascendentul în zodia Leu: ce trebuie să știi

Cei cu acest ascendent sunt iubitori, oameni de echipă și dispuși să sacrifice totul pentru idealurile lor. Știu să facă un succes din orice și sunt oamenii care se descurcă până și în deșert, fără să aibă nicio resursă minimă de supraviețuire.

ADVERTISEMENT

Aceste persoane nu sunt foarte maleabile și nici foarte deschise de la prima vedere, căci Leii consideră că respectul se câștigă, iar încrederea nu se oferă pe tavă.

Chiar dacă sunt mereu energici și veseli, Leii te pot pune la încercare atunci când nu te aștepți și nici măcar nu îți dai seama când ești într-un examen, căci au o minte foarte dibace și îi prind astfel pe mulți la cotitură.

ADVERTISEMENT

Oamenii cu ascendentul în această zodie de foc sunt duri, dar și sensibili. Se aprind repede și se sting repede, iar în dragoste sunt partenerii ideali.

Leii știu să își apere oamenii dragi și teritoriul

Leii nu sunt neapărat oameni de casă, căci le place să se simtă liberi și nu suportă relațiile unde se simt constrânși să facă altceva decât își doresc. Cu toate acestea, țin foarte mult la ce este aproape sufletului lor și vor lupta pentru oamenii pe care îi iubesc așa cum numai regele junglei poate să o facă.

ADVERTISEMENT

Cu alte cuvinte, ai grijă să nu enervezi vreodată un Leu sau pe cineva care are acest ascendent. Dacă vrei să afli care este ascendentul tău zodiacal, trebuie să știi data nașterii exactă plus locul în care ai venit pe lume. Calculul poate fi făcut simplu, aici.

ADVERTISEMENT