Life

Totul despre ascendentul în zodia Pești. Ce ar trebui să știi dacă îl ai

11.02.2021 | 14:30
Totul despre ascendentul in zodia Pesti Ce ar trebui sa stii daca il ai
Zodia Pești. Foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Persoanele cu ascendentul în zodia Pești au o sensibilitate aparte, însă sunt și destul de vulcanice și uneori necruțătoare cu cei din jur, căci vorbim despre o zodie duală.

Cei care s-au născut cu acest ascendent zodiacal nu sunt ușor de abordat, însă dacă le intri la suflet vei avea o prietenie adevărată, căci Peștii sunt foarte loiali oamenilor pe care îi iubesc, în care au încredere deplină.

ADVERTISEMENT

Peștii sunt oamenii care pun (prea) mult suflet în tot ceea ce fac și se implică foarte tare în orice relație, fie că este vorba despre un parteneriat de afaceri, prietenie sau iubire.

Totul despre ascendentul în zodia Pești

Sunt oamenii cel mai ușor de dezamăgit pentru că se entuziasmeaza înainte de devreme, dar și cel mai ușor de cucerit ori de impresionat pentru că, în aceeași măsură, pot fi prăpăstioși.

ADVERTISEMENT

Peștii au chef în permanență de comunicare și le place să fie în centrul atenției cu poveștile lor. Sunt foarte buni la a povesti întâmplări din viața lor și au capacitatea de a capta atenția oricui, indiferent ce ar spune.

Totodată, persoanele cu ascendentul în acest semn de apă sunt aplecate asupra chestiunilor legate de spiritualitate, de ocultism, ceva specific mai ales zodiilor de apă.

ADVERTISEMENT

Peștii se maturizează abia în jurul vârstei de 50 de ani

Pentru Pești, cuvântul dat trebuie respectat, iar dacă le greșești o singură dată te vor ține minte toată viața. Nu acceptă scuzele patetice și nu pot fi duși cu zăhărelul ușor atunci când sunt deciși să rupă o legătură.

Nativii cu acest ascendent tind să se maturizeze ceva mai greu, abia după vârsta de 45-50 de ani, până atunci comportându-se ca niște copii, de aici și supărările lor dese.

ADVERTISEMENT

Au nevoie în permanență de noi experiențe, de trăiri intense, căci pentru ei viața este o aventură care merită trăită indiferent de contextul lor social ori de predispoziție.

Pentru a afla care este ascendentul tău zodiacal, trebuie să știi data și locul nașterii cu exactitate, precum și ora la care ai venit pe lume. Află printr-un click aici care este ascendentul tău.

 

ADVERTISEMENT
Tags: