Life

Totul despre ascendentul în zodia Săgetător. Ce e bine să știi dacă îl ai

04.02.2021 | 10:52
Totul despre ascendentul in zodia Sagetator Ce e bine sa stii daca il ai
Zodia Săgetător. Foto: readitforward.com
ADVERTISEMENT

Persoanele cu ascendentul în zodia Săgetător sunt extrem de energice, de pasionale și au mereu un motiv de bucurie oricât de neagră ar părea soartă. Află care sunt caracteristicile acestui ascendent zodiacal în rândurile de mai jos!

Înainte de a afla ce defecte și calități moștenești de la Săgetător, să aflăm, pe scurt, ce este ascendentul. Fiecare persoană se naște într-o zodie, însă preia majoritatea caracteristicilor zodiei care se înalță la răsărit în momentul nașterii.

ADVERTISEMENT

Ascendentul zodiacal începe să fie vizibil în jurul vârstei de 30 de ani, spun astrologii.

Ascendentul în zodia Săgetător: caracteristici generale

Persoanele care au ascendentul în zodia Săgetător sunt persoane foarte înflăcărate, care trăiesc cu intensitate atât lucrurile bune, cât și lucrurile rele.

Săgetătorii sunt semne de foc, iar asta înseamnă că se enervează repede, dar le trece la fel de repede. Știu să aprindă focul din nimic și sunt foarte încăpățânați atunci când vor să obțină ceva de la viață.

ADVERTISEMENT

Nu sunt deloc comozi și nu le place să fie constrânși de cei din jur. Săgetătorii caută în permanență independență și libertate și sunt extrem de concentrați pe lucrurile care le pot face bine, chiar dacă de cele mai multe ori regretă alegerile făcute, căci hotărăsc la primul impuls.

Săgetătorii pot fi ușor de influențat

Săgetătorii au o intuiție destul de puternică, însă această intuiție le poate juca feste mai ales atunci când iubesc orbește.

ADVERTISEMENT

Cei care au ascendentul în acest semn de foc sunt oameni iubitori și solidari. În relațiile cu cei din jur tind să devină uneori dramatici sau narcisiști, însă le trece repede dacă au aproape persoane care să le ajute să se mențină cu picioarele pe pământ.

Săgetătorii pot fi ușor de păcălit pentru că au încredere foarte mare în oameni, chiar dacă aceștia le greșesc. Merg întotdeauna pe ideea că un om se poate schimba în bine, că are toate datele necesare să fie bun, dar de multe ori sunt dezamăgiți.

ADVERTISEMENT

Dacă vrei să afli care este ascendentul tău zodiacal, dă click aici.