Life

Totul despre ascendentul în zodia Scorpion. Ce defecte moștenești de la acest semn de apă

03.02.2021 | 10:46
Totul despre ascendentul in zodia Scorpion Ce defecte mostenesti de la acest semn de apa
Zodia Scorpion. Foto: enchantedangels.com.au
ADVERTISEMENT

Persoanele cu ascendentul în zodia Scorpion sunt foarte greu de abordat și tind să îi controleze pe ceilalți. Sunt oamenii care au mereu ultimul cuvânt, indiferent dacă e justificat sau nu.

Ascendentul zodiacal este, de fapt, zodia care se înalță spre răsăritul Soarelui în momentul nașterii și se spune că după vârsta de 30 de ani devenim această zodie, împrumutând calitățile și defectele ei.

ADVERTISEMENT

Dacă ai ascendentul în Scorpion, trebuie să știi că te vei confrunta cu foarte mulți dușmani de-a lungul vieții, asta pentru că te face greu de înțeles.

Ascendentul în zodia Scorpion

Nevoia de a fi în centrul atenției nu este bine primită de toată lumea, iar tendința de a coace strategii, de a păstra misterul personalității tale poate fi greu de suportat de către ceilalți.

ADVERTISEMENT

Cei care au acest ascendent sunt destul de tipicari, dar în același timp loiali dacă simt că au găsit un prieten adevărat sau dragostea vieții lor.

Sunt loiali în sensul că vor lupta pentru relația lor, indiferent de natura ei, chiar dacă sunt predispuși spre infidelitate. De altfel, Scorpionii au o cu totul altă viziune despre relațiile de iubire, de pildă, căci ei consideră că înșelatul se produce cu sufletul, nu cu fizicul.

ADVERTISEMENT

Persoanele cu ascendentul în zodia Scorpion reușesc să fie cele care pot porni adevărate răscoale, care îi pun pe gânduri pe ceilalți și au o intuiție uriașă. Pot prevedea anumite evenimente și sunt foarte buni la ghicit tot felul de lucruri, căci știu să îi scaneze pe oameni dintr-o simplă privire.

Scorpionii, lipsiți de scrupule când vor să-și atingă țelul

Scorpionii sunt acei rebeli ai zodiacului care vor să dețină controlul absolut asupra celorlalți, chiar dacă de cele mai multe ori sunt bine intenționați.

ADVERTISEMENT

Pentru acest semn de apă, cel mai important lucru este să își atingă scopurile, chiar dacă asta presupune să calce peste orice principii. Principiul Scorpionilor este că nu există niciun principiu și fiecare supraviețuiește cum poate în viață, iar cu acest spirit mulți Scorpioni ajung acolo unde își doresc.

Dacă vrei să afli ce ascendent zodiacal ai, trebuie să știi cu exactitate data nașterii tale precum și locul în care ai venit pe lume. Poți afla asta apăsând aici. 

ADVERTISEMENT