Life

Totul despre ascendentul în zodia Vărsător. Ce trebuie să știi dacă îl ai

10.02.2021 | 13:40
Totul despre ascendentul in zodia Varsator Ce trebuie sa stii daca il ai
Zodia Vărsător. Foto: mellamusic.com
ADVERTISEMENT

Persoanele cu ascendentul în zodia Vărsător sunt printre cele mai minunate pe care le-ai putea întâlni. De altfel, zodia în sine aduce lumină și culoare în viețile celorlalți, căci acești nativi sunt cunoscuți pentru spiritul lor creativ.

Cei care au ascendentul în zodia Vărsător sunt conștiincioși și destul de prezenți, extrem de curioși și ingenioși. Sunt artiști prin definiție și extrem de darnici.

ADVERTISEMENT

Au o gândire complexă, deci nu se vor mulțumi niciodată cu răspunsuri simple pentru problemele, dilemele pe care le au în fiecare zi.

Totul despre ascendentul în zodia Vărsător

Marele defect al celor cu ascendentul în acest semn de aer este că pot cădea de prea multe ori pe gânduri pierzând contactul cu realitatea și e nevoie de fiecare dată de cineva care să îi aducă pe pământ.

ADVERTISEMENT

Oamenii cu ascendentul în zodia Vărsător sunt iubitori, mereu gata de o nouă aventură, spontani și plini de umor. Găsesc pozitivitatea până și în cele mai negre contexte ale vieții lor, dar pot cădea și în cealaltă extremă, căutând răul într-o situație bună.

Vizionarii zodiacului

Nu sunt excesiv de precauți, dar au acea doză de neîncredere, deci la prima vedere Vărsătorii pot părea reci și inabordabili, însă se desfășoară în următoarele minute fără nicio problemă, ca o carte deschisă.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii sunt totodată oamenii inovațiilor. Sunt descoperitori de științe noi, de tot felul de lucruri pe care oamenii le folosesc apoi și le sunt recunoscători, sunt vizionarii zodiacului european, mereu cu un pas în fața celorlalți.

Chiar dacă au tendința să exagereze anumite situații din viața lor, o fac pentru că vor să fie în centrul atenției ori pentru că vor să le aducă un zâmbet pe buze celorlalți. La fel ca Fecioarele, Vărsătorii sunt foarte amuzanți pentru cei din jur atunci când se enervează, patosul lor fiind de neegalat.

ADVERTISEMENT

Dacă vrei să afli care este ascendentul tău zodiacal, trebuie să știi data și locul nașterii tale. Fă-ți cu un click aici calculul.

ADVERTISEMENT