Fotbal international

Totul despre Atletico Madrid – Chelsea! Delegația londonezilor a ajuns la hotel în miez de noapte

22.02.2021 | 22:59
Totul despre Atletico Madrid  Chelsea Delegatia londonezilor a ajuns la hotel in miez de noapte
ADVERTISEMENT

Întâlnirea Atletico Madrid – Chelsea, din prima manșă a optimilor de finală din Liga Campionilor, se va disputa pe Arena Națională din București din cauza interdicțiilor impuse de pandemia de coronavirus, iar FANATIK vă va ține la curent cu toate detaliile acestui duel senzațional.


UPDATE, 22 februarie, ora 23:00 / Delegația celor de la Chelsea a ajuns la hotel cu puțin înainte de ora 23:00. Londonezii au fost așteptați de câteva zeci de fani la intrarea în hotel.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Chelsea Official Fan- Romania (@chelsea_bucharest_romania)


UPDATE, 22 februarie, ora 21:20 / Antrenorul lui Atletico Madrid, Diego Simeone, s-a declarat optimist înaintea partidei cu Chelsea și a anunțat că disputarea partidei la București o face să se simtă pe Atletico la fel cum s-ar fi simțit dacă ar fi jucat acasă. „Clubul a avut mai multe variante. Situația s-a schimbat, însă nu doar pentru noi. Am zburat patru ore ca să ajungem aici, dar Chelsea a trebuit să zboare șase ore. Așa că ne vom prezenta pe teren ca și cum ar fi casa noastră aici. Chelsea este un club extrem de solid financiar. Mereu au reușit să aducă jucători foarte buni, acum se bazează pe tineri, iar venirea lui Tuchel le-a îmbunătățit statistica. Dacă vrei să descoperi la ce nivel se află, e suficient să analizezi portarii pe care îi au. La fel, atacanții lor ar avea loc la orice club din Europa. Va fi o confruntare echilibrată, cu două echipe bune. Ne concentrăm pe acest meci și atât”, a spus Simeone înaintea meciului, citat de Marca.


UPDATE, 22 februarie, ora 19:54 / Nicolae Dică a vorbit despre gazonul de pe National Arena, dar nu crede că vor fi probleme la ora partidei dintre Atletico Madrid și Chelsea.

ADVERTISEMENT

„Vedem mâine la Atletico cu Chelsea dacă o să fie probleme cu terenul. Eu nu cred, acolo vorbim despre niște jucători imenși.

Avem și noi jucători români în Italia, dar, din păcate, acolo jos la Parma și la Cagliari”, a spus Nicolae Dică la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

Atletico Madrid a plecat spre antrenamentul oficial. Spaniolii, încurajați de câțiva fani

UPDATE, 22 februarie, ora 18:20. Atletico Madrid a plecat de la hotel spre stadion cu autocarul pentru antrenamentul oficial. Ibericii au fost așteptați în fața hotelului de câțiva fani din România.

VEZI VIDEO: 


Koke, amintiri frumoase din capitala României

UPDATE, 22 februarie, ora 17:08 / Căpitanul echipei Atletico Madrid, Koke, este încântat că meciul cu Chelsea Londra va avea loc la București, oraș de care îl leagă amintiri extrem de plăcute.

ADVERTISEMENT

”Va fi o confruntare extrem de grea, ştim că este pe viaţă şi pe moarte. Primul meci este fundamental, se presupune că jucăm acasă, deşi partida se dispută la Bucureşti, trebuie să jucăm cât mai bine pentru a fi pe drumul cel bun. Nu trebuie să găsim nicio scuză

De Bucureşti mă leagă amintiri frumoase. Aici am câştigat primul meu titlu cu Atletico Madrid, în Europa League, după ce am învins cu 3-0 pe Athletic Bilbao în finala din sezonul 2011/2012. Cu mare entuziasm am câştigat”, a declarat Koke.


Cum vor juca Chelsea şi Atletico Madrid la Bucureşti. Thiago Silva nu vine în România

UPDATE, 22 februarie, ora 16:16 / Thomas Tuchel a avut conferinţa de presă programată la baza de pregătire a londonezilor de la Cobham, după ce Chelsea a decis să impusă condiţii draconice cu privire la deplasarea la Bucureşti pentru meciul cu Atletico. “E un avantaj că jucăm la Bucureşti, pe un teren neutru”, a declarat Tuchel.

Antrenorul german a dezvăluit că Chelsea nu va conta pe fundaşul brazilian Thiago Silva, nerefăcut încă, acesta fiind şi singurul fotbalist care nu e la dispoziţia lui Tuchel: “Pulisic şi Havertz, ce au lipsit la ultimele 4-5 meciuri, sunt OK, fac parte din lotul nostru pentru Bucureşti. Şi Hudson Odoi va face deplasarea şi poate fi chiar titular. Am avut o discuţie cu tot lotul de faţă, să nu facem o tragedie din faptul că a intrat la pauză la meciul cu Southampton şi a fost schimbat după. Totul este în regulă cu el.”

Variantele de echipă pe care le poate folosi Tuchel în Atletico – Chelsea din Champions League

  • (3-4-2-1): Mendy – Azpilicueta, Christensen, Rudiger – James, Kante, Kovacic, Alonso – Mount, Werner – Havertz
  • (4-1-4-1): Mendy – James, Zouma, Rudiger, Chilwell – Kante – Hudson-Odoi, Mount, Kovacic, Werner – Giroud

De partea cealaltă, Atletico nu va conta pe Yannick Carrasco, Sime Vrsaljko și Jose Maria Gimenez, care au rămas la Madrid, iar Marcos Llorente este incert.

Chelsea, bilanț echilibrat pe Arena Națională

UPDATE, 22 februarie, ora 15:25 / Londonezii antrenați de Thomas Tuchel se vor afla la cea de-a treia partidă jucată pe Arena Națională din București. Ei au mai jucat în capitala României de două ori, de fiecare dată contra lui FCSB. În 2013, din postura de campioană a Europei, Chelsea era învinsă de roș-albaștri cu 1-0 în optimile Europa League, după golul marcat de Raul Rusescu din penalty. Un an mai târziu, tot cu Laurențiu Reghecampf pe bancă, FCSB era spulberată cu 4-0 de londonezi în grupele Ligii Campionilor, după golurile lui Ramires (dublă), Georgievski (autogol) și Lampard. Antrenorul englezilor era, atunci, Jose Mourinho.


Meciul se va disputa marți, 23 februarie, de la ora 22:00, fără ca spectatorii să aibă acces în tribune. Partida va fi arbitrată de germanul Felix Brych.

Capitala României ar putea găzdui și returul dintre FC Liverpool și RB Leipzig, din 10 martie, englezii având în vedere opt arene pentru organizarea partidei.

Atletico a aterizat la Bucureşti, Chelsea vine luni

Delegația liderului din La Liga a ajuns la București duminică noaptea, la ora 23:45 în vederea meciului Atletico Madrid – Chelsea, din prima manșă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Madrilenii au sosit în România cu o cursă Air Europa, unul dintre sponsorii echipei, la bordul unei aeronave Boeing 787. Cursa are denumirea UX1903, ca de fiecare dată când la bord se află delegația lui Atletico, literele reprezentând codul celor de la Air Europa, iar cifrele reprezintă anul înființării clubului.

Pentru întâlnirea de marți, antrenorul Diego Simeone nu-i va avea la dispoziție pe Yannick Carrasco, Sime Vrsaljko și Jose Maria Gimenez, care au rămas la Madrid, iar Marcos Llorente este incert.

Atletico se cazează la Intercontinental, Chelsea la Marriott

Atletico va sta trei nopți în România, la hotelul Intercontinental, așa cum s-a întâmplat și când au venit la București în 2012 pentru finala Europa League pe care au câștigat-o. Simeone va efectua antrenamentul oficial luni, 22 fenruarie, de la ora 19:00.

De partea cealaltă, tehnicianul celor de la Chelsea, Thomas Tuchel, a luat decizia de nu face niciun antrenament în România. Englezii vor ajunge la București luni seară, în jurul orei 21:40, și se vor caza la hotelul Marriott. Antrenamentul oficial are loc la Cobham, baza de pregătire a alb albaştrilor de la Londra, înainte de zborul către Bucureşti.

Disputarea meciului la București a fost opțiunea antrenorului Diego Simeone care a cucerit un trofeu european cu Atletico, la București, Europa League în 2012. Reprezentanții clubului Atletico au solicitat ca și returul cu Chelsea, programat în 17 martie, să se joace tot pe o arenă neutră și nu de Stamford Bridge, stadionul londonezilor.

ADVERTISEMENT