Life

Totul despre bărbații din zodiac. Maria Sârbu și-a lansat cartea pe care o vor ”devora” toate femeile

21.10.2020 | 13:26
Totul despre barbatii din zodiac Maria Sarbu sia lansat cartea pe care o vor devora toate femeile
Maria Sârbu, autoarea unui volum despre bărbații din zodiac
ADVERTISEMENT

Astrologul Maria Sârbu a lansat cartea care îi dezbracă pe bărbați de secrete, evident zodiacal vorbind. Cunoscuta cititoare în stele a oferit un pasaj din cartea ei pentru FANATIK, despre una din cele 12 zodii.

„Este o carte care le va învăța pe femei ce le plac iubiților lor, în funcție de zodia și de ascendentul lor.

ADVERTISEMENT

Am un mesaj pentru doamne și domnișoare: dacă ești interesată să îți descoperi valorile poveștii tale de dragoste și misterele persoanei pe care o iubești, dacă vrei să știi ce îl face fericit, ce are nevoie de la tine, ce așteptări ale sau cum să îl păstrezi, vei găsi toate acestea într-o carte dedicată bărbaților scrisă pentru tine.

Dacă sunteți în tensiuni și nu știi cum să îi recâștigi atenția, dacă nu știi cât de mult te iubește sau dacă vrei să afli ce poți face pentru a aduce armonia între voi, iată cartea care va aduce lumina în viața ta de cuplu”, este o scurtă descriere a cărții lansate de astrologul Maria Sârbu.

ADVERTISEMENT

„Tot ce trebuie să știi despre bărbați”, o incursiune psiho-astrologică

Sârbu ne-a oferit un pasaj despre una din cele 12 zodii masculine, nativul Fecioară.

„Perfecționist de felul lui, bărbatul Fecioară se va încăpățâna pe amănuntele prin care să dea calitatea. El protestează cu ușurință mai ales când lucrurile nu îi sunt clare. El nu suportă ambiguitatea și este foarte precaut, nu suportă lipsa de concret și de aceea are mereu soluțiile eficiente. El vrea să te cunoască, să te înțeleagă, să comunicați, să fiți compatibili intelectual și deschiși la negocieri și exprimare….

Dacă este deja un suflet închis care se autosabotează, atunci el poate să recapete gustul vieții primind apreciere și mici recompense, daruri, favoruri. Abia apoi va fi deschis să primească și iubire….

ADVERTISEMENT

El are nevoie de tine să fii realistă, obiectivă și când vine vorba de sentimente foarte sinceră și foarte implicată. Dar mai ales are nevoie ca tu să ai nevoie de el. Dacă te critică foarte des, poate o face pentru că tu nu îi faci loc în viața ta și atunci instinctiv își face singur loc, în felul lui”, este un fragment din lucrarea scoasă de astrolog.

Cartea poate fi comandată de aici.