ADVERTISEMENT
Life

Totul despre bărbatul din zodia Berbec. Este înger sau demon în relațiile de iubire?

Autor: Dan Suta | 29.04.2021 | 16:15
Totul despre bărbatul din zodia Berbec. Este înger sau demon în relațiile de iubire?
Bărbatul născut în zodia Berbec nu poate fi ținut sub papuc. Foto: Wattpad

Bărbatul născut în zodia Berbec este cuceritor prin definiție, însă cum se poartă cu femeile în relațiile de iubire? Este demon sau înger? E fidel sau calcă pe bec des? Iată cele mai interesante lucruri despre acest nativ.

ADVERTISEMENT

Berbecul este unul din semnele cardinale, iar asta înseamnă că poate să ducă totul la extrem. Atunci când se implică într-o poveste de iubire nu se mulțumește cu puțin.

Nu e ușor de suportat în relații și asta pentru că nu stă locului o secundă. Are mereu chef de plecat, de făcut ceva și poate fi obositor pentru partenera lui, fapt pentru care i se recomandă o femeie care să aibă același spirit aventurier ca el și aceeași nerăbdare.

Bărbatul născut în zodia Berbec nu are stare

Atunci când pune ochii pe o femeie face tot posibilul să fie cu ea. Natura complexă a semnului de foc îl face destul de inventiv. Berbecii nu cuceresc niciodată în aceeași măsură, căci au o imaginație atât de mare încât de fiecare dată recurg la alte tertipuri.

ADVERTISEMENT

Ambiția este punctul forte al nativilor de foc, mai ales în dragoste, acolo unde naște cele mai mari pasiuni.

Berbecii sunt greu de controlat atunci când își pun în cap ceva și nu suportă să fie ignorați de partenerele lor. Dacă în mod normal extremele se atrag, nu același lucru se poate spune despre o relație cu un bărbat născut în această zodie.

Ce fel de femeie poate sta alături de acest nativ

Tocmai de aceea are nevoie de o femeie care să fie la fel de energică, pentru că schimbul de nebunie este singura condiție care îl poate ține într-o relație.

ADVERTISEMENT

Competiția este una bună în ochii Berbecului, căci ea duce la evoluția lui ca individ și bărbat în societate, chiar și atunci când vorbim despre o întrecere pentru inima unei domnișoare.

Așadar, Berbecii nu sunt partenerii ideali pentru orice femeie, dar cele care adoră bărbații ce nu vor renunța niciodată la latura lor copilărească, extrem de iubitori, veseli și neastâmpărați știu acum la cine să apeleze.

ADVERTISEMENT

 

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!