Life

Totul despre bărbatul născut în zodia Gemeni. Cum este în relațiile cu femeile

03.05.2021 | 16:49
Totul despre barbatul nascut in zodia Gemeni Cum este in relatiile cu femeile
Bărbații născuți în zodia Gemeni au un farmec aparte. Foto: astrologyhoroscope.org
ADVERTISEMENT

Bărbatul născut în zodia Gemeni este pedant, are simțul umorului și știe cum să trateze o femeie. Am putea spune că este cuceritor prin definiție, însă există și câteva puncte slabe, câteva defecte din cauza cărora oamenii se pot îndepărta de el.

Bărbații născuți în acest semn dual guvernat de planeta Mercur au harul vorbirii și se fac plăcuți prin felul în care știu să vorbească despre aproape orice.

ADVERTISEMENT

Se documentează suficient înainte să scoată ceva pe gură, însă nu exagerează cu informațiile foarte mult, căci sunt mai degrabă oamenii care știu să improvizeze.

Totul despre bărbatul născut în zodia Gemeni

Nativii de aer le cuceresc pe femei prin tot felul de povești amuzante despre ei, unele reale, altele inventate de dragul de a părea interesanți.

ADVERTISEMENT

Gemenilor le place foarte mult să exagereze aproape orice întâmplare de-ale lor și de multe ori interlocutorului îi este greu să diferențieze fabulația de adevăr.

Bărbații născuți în zodia Gemeni sunt, în ciuda aparențelor de persoane duplicitare ori cărora le poate crește nasul ca lui Pinocchio, extrem de sufletiști.

ADVERTISEMENT

Gemenii nu sunt cei mai fideli

Sunt ușor de emoționat și nu se uită la bani atunci când vor să ajute pe cineva. Nu sunt genul de oameni care să arunce apoi ajutorul dat, căci o fac de fiecare dată din inimă.

Gemenii nu suportă să vadă în preajma lor oameni triști, oameni care să sufere mai ales din cauza problemelor de sănătate ori din dragoste și se comportă exemplar cu cei aflați în suferință reușind ca prin spiritul lor ludic să îi facă să zâmbească, să vadă viața cu alți ochi și să fie mult mai încrezători în ei.

ADVERTISEMENT

De multe ori, toate sfaturile pe care Gemenii le dau celorlalți nu și le aplică lor, iar asta este specific de obicei celor mai buni psihologi.

Legat de viața de cuplu, Gemenii nu sunt tocmai cei mai fideli bărbați din zodiac, ba chiar se poate spune că nu prea suportă ideea de a rămâne legați de o anumită persoană. Sunt destul de liberali în gândire și mulți nu exclud inclusiv posibilitatea de a avea relații deschise.

 

ADVERTISEMENT