News

Totul despre blonda pentru care Nilă a lăsat-o pe Cruduţa

Scandalul dintre Cruduta si Nila a “explodat”, saptamana trecuta, culisele despartirii lor fiind inca secrete, pentruu multi. Reporterii CANCAN.ro au reusit sa afle versiunea venita din partea...
22.09.2014 | 08:46

Scandalul dintre Cruduta si Nila a “explodat”, saptamana trecuta, culisele despartirii lor fiind inca secrete, pentruu multi. Reporterii CANCAN.ro au reusit sa afle versiunea venita din partea celei acuzate ca le-ar fi distrus relatia.

Zvonuri ca Mihai Costea ar fi avut o relatie paralala au aparut, timid, de cateva luni, insa saptamana trecuta au fost date cartile pe fata. Fotbalistul traieste o poveste de dragoste cu valceanca Alina Lica, o blonda focoasa a carei singura legatura cu lumea showbiz-ului este relatia stransa de prietenie pe care o are cu solista Alina Crisan. Tanara s-a sfiit sa acorde vreo declaratie, pe marginea acestui subiect, rezumandu-se la a infirma zvonurile ca ar fi insarcinata.

ADVERTISEMENT

11

Si, cum saptamana trecuta a aparut si Denisa Botcari in acest triunghi amoros pe care l-a transformat, intr-o clipa, in patrulater, Alina a decis sa se retraga. Toate aceasta trevatura a dat-o peste cap, iar noi am aflat toate culisele relatiei dintre ea si Nila: “A stat retrasa cateva zile, nici nu a iesit din casa. A luat-o prin surprindere tot ce s-a intamplat si s-a gandit sa ia o pauza. Cu Mihai vorbeste, dar deocamdata sunt intr-o pauza, vor vedea ce vor face pe viitor. Deocamdata au considerat ca e bine sa stea putin la distanta, pana se linistesc apele”, a declarat una dintre cele mai bune prietene ale Alinei, pentru CANCAN.ro.

22

Ei nu i-a placut de el, iar el s-a tinut de capul ei 6 luni

S-a spus ca povestea de dragoste dintre Alina si Costea ar dura de un an. Ce-i drept, fum fara foc nu iese, insa adevarul pare sa fie putin diferit decat cele speculate: “Ei se stiau din Valcea, au prieteni comuni. Totul a inceput de un an, insa relatia dureaza de doar sase luni. La inceput, Alinei nu i-a placut de el, mai ales ca i se parea ca este o problema si faptul ca e mai mic decat ea cu doi ani. Insa, incet-incet, i-a intrat in gratii, iar de sase luni sunte impreuna. Nu a fost o relatie ascunsa, fratele lui Costea stie foarte bine. Mai mult, au fost impreuna si la un botez in Valcea, asa ca acolo i-au vazut foarte multi oameni impreuna. Nu s-au ascuns, dar au fost discreti, ca lui Nila nu-i place sa se expuna in ziare si la televizor”, ne-a mai spus aceeasi sursa.

ADVERTISEMENT

Cruduta n-a vrut sa-i dea drumul?

Simtindu-se ranita in orgoliu, Daniela a pozat in victima, pe micul ecran, acuzandu-l pe Nila ca a inselat-o. De cealalta parte a baricadei, apropiatii Alinei sustin ca acestia erau despartiti de multa vreme, dar ca Daniela nu voia sa accepte aceasta idee. Mai mult, se pare ca, in ultima vreme, bruneta a aflat de Alina si a jucat si ultima carte de a-l aduce inpoi pe Nila: “In primavara, Cruduta isi punea poze pe Facebook cu Mihai, iar Mihai de fiecare data i-a demonstrat Alinei ca pozele acelea erau vechi. Ea a pastrat toate conversatiile cu ei, asa ca poate demonstra oricand. De vreo trei saptamani, Daniela ii dadea intruna mesaje lui Mihai si ii spunea ca nu ii vine sa creada ca a parasite-o pentru Alina. Sunt oameni care banuiesc ca si episodul cu Denisa Botcari este tot mana Crudutei, ca sa ii strice relatia cu Alina. Insa, deocamdata, nu exista dovezi in sensul asta”, ne-a mai povestit prietena Alinei.

44 55

Masina a fost cumparata de parintii ei

Alina conduce un Audi A3, cumparat de cativa ani, iar recent s-a zvonit ca Nila i-ar plati ratele la masina. Se pare ca autoturismul este platit de mama Alinei (n.r. familia ei s-a mutat la Barcelona de mai bine de zece ani), iar parintii i-au pus o conditie importanta atunci cand i-au cumparat-o: “Ce-i drept, la vremea respectiva, masina a costat 40.000 de euro, dar ai ei i-au spus sa aiba grija ce isi cumpara, ca ei nu-i va mai schimba masina decat barbatul, atunci cand se va marita”, ne-a marturisit sursa noastra.

ADVERTISEMENT

66

SURSA: cancan.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!