Fotbal intern

Totul despre dieta lui George Florescu! Nu mai mănăncă deloc carne și a slăbit 5 kilograme! „Mă simt mai bine la 34 de ani decât la 30 de ani”

28.10.2018 | 09:42
George Florescu a semnat în 2017 cu Universitatea Cluj

George Florescu a povestit totul despre dieta care i-a schimbat pur și simplu viața! Jucătorul Universității Cluj a precizat că de câțiva ani a devenit vegan și nu a mai mâncat absolut deloc carne. Deși mulți ar strâmba din nas, Florescu spune că nu s-a simțit niciodată atât de bine.

 “Se poate trăi și fără carne. Am slăbit, inițial, 5 kilograme, fără să vreau. Mă simt mai bine la 34 de ani decât la 30 de ani. Am energie, simt că am întinerit. E ceva pozitiv. Sunt mai liniștit, mai senin, mai plin de viață! Poți fi vegan și să faci performanță. Am citit un articol despre Messi, am înțeles că e vegan din 2014”, a declarat George Florescu pentru Libertatea

Totul despre dieta lui George Florescu! Florescu în echipamentul naționalei
George Florescu a jucat de zece ori pentru echipa națională a României

Totul despre dieta lui George Florescu!

George Florescu

nu regretă decizia luată, una care l-a ajutat enorm în carieră. Fostul mijlocaș al echipei naționale a precizat și cu ce anume se poate înlocui carnea în alimentație pentru a nu se ajunge la un dezechilibru.

“Noi, românii, avem multe mâncăruri de post, poți jongla cu diverse feluri. Sunt vegan, nu raw vegan. Recomand multă linte, năut, fasole, ca să suplimentezi proteic lipsa cărnii. Mănânc frunze, îmi iau din supermarket, când nu am perioada de grădină, baby spanac, rucola, valeriană, tot ce găsesc verde. Îmi fac un amestec într-un bol mare, arunc un pumn de năut sau de linte, cu ulei de măsline, cu o ceapă și iese o salată incredibilă. Cu o felie, două, de pâine din secară. E o plăcere! Recunosc, rar, în cantonament, mi se mai face poftă de cașcaval pane. O dată la nu știu câte zile. Dar carne n-am mai consumat absolut deloc, de doi ani și patru luni”, a adăugat George Florescu

George Florescu a semnat în 2017 cu Universitatea Cluj. Mijlocașul a prins zece meciuri în tricoul echipei naționale pentru care a și marcat o singură dată.

  • 4 goluri a înscris George Florescu de la revenirea în tricoul Universității Cluj