Fotbal international

Totul despre escapadele lui Adi Mutu la Londra + cum a picat transferul lui Cristi Chivu la Real Madrid. ”Din cauza unei rezervări la hotel nu am mai negociat”

04.01.2020 | 14:24
Totul despre escapadele lui Adi Mutu la Londra  cum a picat transferul lui Cristi Chivu la Real Madrid Din cauza unei rezervari la hotel nu am mai negociat
Adi Mutu și Cristi Chivu la echipa națională a României. Giovani Becali a vorbit despre escapadele atacantului de la Londra și motivul pentru care a picat transferul lui Chivu la Real Madrid
ADVERTISEMENT

Giovani Becali, omul care i-a reprezentat pe Adi Mutu și Cristi Chivu în perioada când cei doi erau jucători profesioniști de fotbal, a oferit detalii mai puțin știute despre cei doi foști internaționali români.

Giovani Becali, totul despre escapadele lui Adi Mutu la Londra

Celebrul agent a dezvăluit cum a ajuns Adi Mutu să plătească amenzi care depășeau 300.000 de euro în perioada în care a locuit în Londra, dar a comentat și despre motivul pentru care transferul lui Cristi Chivu la Real Madrid a picat.

ADVERTISEMENT

„Cel mai mare regret al meu e că Mutu nu și-a atins potențialul maxim. Dacă mă asculta… Mutu avea la Londra un Aston Martin. Cu banii plătiți din amendă, își mai lua unul (n.r. Mutu deținea un Aston Martin Vanquish, cotat la acea vreme la 300.000 de euro). O lăsa unde voia el și plătea amenzi. Tu nu-ți dai seama ce făcea el. 

Aveam un băiat pe care l-am lăsat acolo că sa aibă grijă de el. A fost uriaș ca fotbalist. Era la începutul lui la Inter și m-a sunat cineva de acolo. Mi-a spus că Mutu va ajunge mare, că a dat gol la primul meci. Am dat drumul la televizor și am văzut că a dat gol cu Milan.

ADVERTISEMENT

Și după aceea s-a bătut cu Maldini. Vă dați seama? La 19 ani să te bați cu Maldini! Adi Mutu era showman. Dacă se ținea de fotbal, era ca Ibrahimovic”, a spus Giovani Becali la Digi Sport TV.

Giovani Becali: ”Din cauza unei rezervări la hotel nu am mai negociat

În ceea ce îl privește pe Cristi Chivu, Giovani Becali a dezvăluit că a fost aproape să-l ducă la Real Madrid, formație care era dispusă să îi ofere aproxiativ 3,8 milioane de euro pe an, dar negocierile au picat după ce agentul a fost lăsat cu ”ochii” în soare la un hotel din Madrid.

ADVERTISEMENT

”Îl voiau Barcelona și Real Madrid. Barcelona îi dădea 3,5 milioane de euro pe an, iar Real Madrid oferea 3,7-3,8 milioane. Eu aveam promis un salariu de 4,5 milioane de la Inter.

Urma să merg la Madrid ca să iau masa cu Ramon Calderon și Predrag Mijatovic, care lucra la Real. Eu m-am dus, am luat masa cu niște prieteni și a venit Calderon să mă salute. Mi-a zis că nu mai poate ajunge, dar o să mă văd cu Predrag. Mijatovic m-a sunat și mi-a zis că voi avea o cameră rezervată la un hotel. 

ADVERTISEMENT

M-am dus la hotel și am văzut că nu era nicio rezervare. Am mai stat pe la bar, m-am întâlnit cu Dorin Cocoș, fostul soț al Elenei Udrea, și am întrebat iar. Mi s-a spus că nu e nicio rezervare și am plecat. M-am întors la Mallorca, unde eram în vacanță. 

Când am coborât din avion am văzut că aveam 10 apeluri ratate de la Mijatovic. M-a sunat iar și mi-a zis: ”Giovanni, nu știi că la noi e siesta? Nu lucrează nimeni la prânz. Nu era secretara și de aceea nu am putut să-ți facem rezervare”. I-am zis: ”Păi, nu puteai tu să faci rezervare?”.

Și am vrut eu să dau o lecție. Din cauza unei rezervări la hotel nu am mai negociat. Nu știu dacă se făcea transferul. Nici acum nu m-a uitat Mijatovic cu asta”, a mai spus Giovani Becali.

ADVERTISEMENT