Life

Totul despre femeia născută în zodia Balanță. Nehotărâtă și visătoare, mereu cuceritoare

10.03.2021 | 17:35
Totul despre femeia nascuta in zodia Balanta Nehotarata si visatoare mereu cuceritoare
Totul despre femeia născută în zodia Balanță. Foto: astrologybay.com
ADVERTISEMENT

Femeia născută în zodia Balanță este într-o permanentă căutare a echilibrului. Visătoare, entuziastă, dar nu foarte hotărâtă, reușește să îi cucerească pe cei din jur cu carisma lor, cu spiritul ludic și cu inteligența rară.

Femeile născute în Balanță sunt foarte bune la capitolul comunicare. Am putea spune că acesta este punctul lor forte, mai ales dacă vorbim despre comunicarea nonverbală.

ADVERTISEMENT

Balanțele tind să exprime foarte multe lucruri folosind puține cuvinte. Cu o simplă privire poți să știi care este intenția lor și care e marele lor vis. Din acest punct de vedere, sunt ca o carte deschisă.

Totul despre femeia născută în zodia Balanță

În relații, Balanțele sunt protectoare, la fel și în rolul de mame. Nativele de aer sunt mereu în gardă, atente la nevoile celorlalți, ba chiar se lasă pe ele la o parte pentru ca oamenii la care țin să nu ducă lipsă de nimic.

ADVERTISEMENT

Dacă vrei o prietenă adevărată, loială, sinceră, atunci aceasta cu siguranță este născută în zodia Balanță.

Legat de nehotărârea lor, aceasta este cauzată de dorința de a atinge perfecțiunea în tot ceea ce fac. Balanțele nu sunt pregătite pentru eșecuri, iar pentru ele a călca strâmb ori a lua-o de la zero poate însemna un capăt de lume. Tocmai de aceea în cele mai multe situații aleg să nu ia nicio decizie, ci să observe evoluția lucrurilor acumulând informații cât mai diversificate.

ADVERTISEMENT

Carismatice și amuzante

Balanțele au carismă și un simț al umorului dezvoltat, deci nu se vor supăra la glumele pe care le vor face alții despre ele. Sunt chiar ele autoironice și fac haz de propriul lor necaz, deci acesta este poate că marele lor plus, marea lor calitate.

Nevoia de a atinge în permanență echilibrul le poate provoca dezvoltarea a mai multor tipuri de obsesii, precum mania pentru curățenie.

ADVERTISEMENT

Așadar, femeile născute sub acest semn de aer, pe cât par de liniștite și de echilibrate, pe atât sunt de zbuciumate în interior, însă cu un puternic simț al umorului.

ADVERTISEMENT