Life

Totul despre femeia născută în zodia Capricorn. Puternică și de neînduplecat

12.03.2021 | 18:06
Totul despre femeia nascuta in zodia Capricorn Puternica si de neinduplecat
Totul despre femeia născută în zodia Capricorn. Foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Femeia născută în zodia Capricorn este una din cele mai puternice dintre cele 12 semne ale horoscopului, dacă nu chiar cea mai puternică! 

Este de neînduplecat atunci când crede cu tărie în ceva și are mereu soluții pentru orice. Are calități de lideră și se face auzită din prima, iar prezența ei impune respect.

ADVERTISEMENT

Femeile Capricorn sunt greu de păcălit. Nu pot fi duse cu zăhărelul. Sunt mereu cu un pas înaintea celorlalți, mereu gata de acțiune. Sunt niște vizionare când vine vorba de strategii la locul de muncă și știu să facă bani și din piatră seacă.

Totul despre femeia născută în zodia Capricorn

În relații, femeile născute sub acest semn de pământ sunt destul de independente. Nu le place să fie ținute sub papuc sau interogate la fiecare pas și nici ele nu sunt genul care să facă asta cu un bărbat.

ADVERTISEMENT

Capricoarnele sunt partenerele ideale, așadar! Dar cum este ele în rolul de mamă sau fiică? Ei bine, femeile Capricorn se simt mai apropiate de tată în copilărie și sunt extrem de sârguincioase și de curioase.

Copila Capricorn este de o inteligență uluitoare, reușind să își pună de multe ori mentorii, profesorii sau părinții în încurcătură cu întrebările lor despre viață.

ADVERTISEMENT

Mamele Capricorn sunt speciale

Ca mame, femeile născute sub acest semn de pământ se poartă ca niște prietene cu copiii lor. Sunt deschise la problemele celor mici și știu să empatizeze cu orice situație, chiar și cu cele mai rușinoase cu putință.

Pentru aceste native, rolul de mamă nu este unul clasic, pentru că își lasă copiii să greșească de multe ori pentru a învățat singuri cum trebuie să se descurce. Pot fi ușor exagerate atunci când cei mici se confruntă cu anumite probleme de sănătate. Atunci se activează cumva latura lor protectoare, căci ele sunt în general destul de ipohondre și nu suportă, de asemenea, să știe că cei dragi ar putea păți ceva.

ADVERTISEMENT