Life

Totul despre femeia născută în zodia Leu. Are un magnetism aparte!

09.03.2021 | 18:30
Totul despre femeia nascuta in zodia Leu Are un magnetism aparte
Totul despre femeia din zodia Leu. Foto: cafeastrology.com
ADVERTISEMENT

Femeia născută în zodia Leu este puternică, luptătoare, dar și sensibilă, chiar dacă nu arată acest lucru. Este născută pentru a cuceri și a se impune. În căsnicie, este cea care conduce totul, iar în relația cu copiii, mama Leu este unică!

Femeile născute sub acest semn de foc știu cum să se facă respectate. Sunt șarmante, extrem de elegante și de romantice și întotdeauna în pas cu moda.

ADVERTISEMENT

Putem spune că femeile Leu sunt cele mai pasionale, căci reușesc să îi facă pe bărbați să întoarcă după ele capul indiferent cum ar fi îmbrăcate și ce coafură ar avea.

Femeia născută în zodia Leu este unică

În relațiile cu persoanele din jur, Leoaicele se impun cu o singură privire. Nu au nevoie de mult timp pentru a-i convinge pe ceilalți cine e șefa și nu folosesc cuvinte dure pentru a demonstra de ce sunt capabile.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă se enervează repede, au suficientă eleganță încât să nu pară isterizate. Știu să iasă din orice încurcătură cu mult tact și diplomație.

În rolul de mamă, femeia născută în zodia Leu este destul de protectoare, dar nu într-un mod exagerat. Știe să își învețe copiii să lupte pentru drepturile lor, pentru libertatea lor și le dă suficiente sfaturi și extrem de bune pentru a răzbi în viață.

ADVERTISEMENT

Leoaicele sunt efervescente

De multe ori Leoaicele pot părea neglijente cu copiii din această cauză, însă ele urmăresc pur și simplu ca ființele lor dragi să se călească singure și, ce metodă mai bună decât să se lovească de câteva ori cu capul de prag până își învață lecția?

Așadar, Leoaicele sunt pasionale, efervescente, pline de viață și bătăioase, însă vor ști întotdeauna să respecte spațiul celuilalt și să îi acorde timpul de care are nevoie. Femeile născute sub acest semn de foc se fac remarcate din punct de vedere profesional în special în domeniile artistice. Pot fi cântărețe și actrițe de mare succes.

ADVERTISEMENT