ADVERTISEMENT
Life

Totul despre femeia născută în zodia Pești. Încrezătoare în forțele sale și mereu gata de acțiune

Autor: Dan Suta | 16.03.2021 | 10:30
Totul despre femeia născută în zodia Pești. Încrezătoare în forțele sale și mereu gata de acțiune
Totul despre femeia născută în zodia Pești. Foto: horoscopes.lovetoknow.com

Femeia născută în zodia Pești are o serie de calități pe care nu le arată de la prima vedere, dar pe măsură ce o cunoști nu îți rămâne decât să te îndrăgostești de ea!

ADVERTISEMENT

Femeile născute sub acest semn de apă ar putea fi cele mai inteligente din zodiac și vorbim aici în special de inteligența emoțională, căci preia din cele mai bune calități de la cele 11 semne predecesoare.

Femeile Pești sunt extrem de emoționale, dar senzuale în același timp. Sunt destul de sensibile chiar dacă nu le place să arate acest lucru și fac față cu brio tuturor situațiilor dificile, deși pe moment au senzația că e sfârșitul lumii.

Totul despre femeia născută în zodia Pești

Le place să se alinte și să-i alinte pe ceilalți, dar știu foarte bine care este limita, pentru că dacă se tem de ceva este de ridicol. Așadar, femeile Pești vor face nenumărate complimente, dar vor ști când să se oprească și vor evita cu orice preț diminutivele când vorbesc cu partenerii lor.

ADVERTISEMENT

Nativele de apă sunt destul de misterioase, mereu gata să înceapă ceva nou, să se sacrifice pentru un crez sau pentru o persoană, mai ales dacă e vorba despre un părinte sau un copil.

Ca mame, femeile născute sub acest semn dual pot fi extrem de cicălitoare. Le place să aibă controlul total asupra copiilor, să știe tot ce fac, pentru că trăiesc cu o permanentă teamă să nu pățească vreun lucru rău.

Mamele Pești sunt cele mai bune mame singure

Mamele Pești sunt niște luptătoare. Din toate cele 12 semne zodiacale, femeile născute în Pești sunt cele mai capabile să fie mame singure deoarece știu să întoate în cele mai tulburătoare ape pentru a-și proteja suflețelul drag.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă pot fi acaparatoare cu copiii lor, mamele Pești le lasă libertatea de a alege să își urmeze propriul drum în viață, legat de studii sau meseria dorită, respectându-le orice decizie cu condiția să îi facă fericiți.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!