Life

Totul despre femeia născută în zodia Săgetător. Spirit liber, caracter de foc

12.03.2021 | 12:35
Totul despre femeia nascuta in zodia Sagetator Spirit liber caracter de foc
Totul despre femeia născută în zodia Săgetător. Foto: astrosage.com
ADVERTISEMENT

Femeia născută în zodia Săgetător este un foc pe care nu poți să îl stingi niciodată. Este pasională, are nevoie de multă libertate și este extre de iubitoare și de sensibilă.

Femeile născute sub acest semn de foc sunt extrem de temperamentale. Nu le place să fie duse cu zăhărelul și pot fi ultrasensibile atunci când li se pare că lucrurile nu funcționează în direcția dorită.

ADVERTISEMENT

Femeile Săgetător, ca zodie mobilă, încearcă întotdeauna să găsească un echilibru între ceea ce își doresc și ceea ce știu că este bine să facă pentru cei dragi.

Totul despre femeia născută în zodia Săgetător

Se dedică cu totul familiei și persoanelor iubite și fac de multe ori sacrificii imense pentru cei din jur, punându-se pe ultimul loc.

ADVERTISEMENT

Arcașele zodiacului european se aprind destul de repede și pot izbucni conflicte din nimic. Atunci când li se pune pata pe cineva, greu mai pot fi întoarse din gânduri. Nu sunt răzbunătoare și nu fac rău nimănui. Se poate spune doar că sunt rele de gură, dar în interior sunt ca pâinea lui Dumnezeu.

Femeile Săgetător își fac deseori planuri de viitor și de fiecare dată acestea eșuează din cauză că se entuziasmează prea tare. Marea lecție de viață pe care trebuie să o învețe este să trăiască în prezent, să nu rămână închistate în trecut sau cu gândul la un viitor ipotetic.

ADVERTISEMENT

Mamele Săgetător își fac griji prea mari pentru copiii lor

Ca mame, femeile Săgetător nu sunt exagerate de protectoare cu copiii lor, ci mai degrabă le acordă libertatea de care au nevoie, căci ele înțeleg cel mai bine din tot zodiacul ce înseamnă să fii cu adevărat un spirit liber.

Cu toate acestea, își fac griji peste măsură atunci când e vorba de cei dragi și pot exagera foarte mult anumite preocupări. Se spune că cine nu are bătrâni, ar trebui să-și cumpere, însă acest proverb îl putem extrapola și putem spune că cine nu are un Săgetător în viața lui, ar trebui să facă rost de unul.

ADVERTISEMENT