Life

Totul despre femeia născută în zodia Scorpion. Misterioasă și greu de cucerit

11.03.2021 | 11:40
Totul despre femeia nascuta in zodia Scorpion Misterioasa si greu de cucerit
Totul despre femeia născută în zodia Scorpion. Foto: astrologybay.com
ADVERTISEMENT

Femeia născută în zodia Scorpion este misterioasă, greu de cucerit și extrem de ambițioasă! Este capabilă să facă orice pentru bărbatul pe care a pus ochii, iar în dragoste este de neînlocuit!

Femeile născute sub acest semn de apă nu sunt ușor de cucerit. Mai degrabă ele sunt cele care îi cuceresc pe ceilalți prin felul lor de a fi. Sunt spontane în aparență, însă fiecare gest, fiecare cuvânt, chiar și privirea sunt bine gândite înainte.

ADVERTISEMENT

Femeile Scorpion iubesc să dețină controlul total asupra celor din jur și nu suportă dacă sunt contrazise ori dacă anumite lucruri nu evoluează așa cum își doresc ele.

Totul despre femeia născută în zodia Scorpion

Tocmai din acest punct de vedere pot fi foarte complicate în relații. Sunt destul de geloase, chiar dacă nu arată asta și pot deveni posesive pe parcurs dacă nu li se pune frână. În general, nativele Scorpion caută bărbați cărora le place să fie supuși și asta deoarece ele nu vor accepta niciodată să danseze după cum le cântă alții.

ADVERTISEMENT

Femeile născute sub acest semn de apă sunt în același timp muncitoare și pline de idei, unele chiar revoluționare. Le place să păstreze o aură de mister în ceea ce le privește, așa că să nu vă așteptați să le cunoașteți de la prima întâlnire.

Pot fi posesive și dictatoriale

În viața de familie, femeia Scorpion este cea care deține toate frâiele, atât cu privire la creșterea copiilor cât și la relațiile cu celelalte rudenii.

ADVERTISEMENT

Au un comportament ușor dictatorial, însă nu au intenții rele. Pot fi privite ca persoane destul de răutăcioase pentru că le place bârfa, dar au capacitatea să își ceară iertare atunci când greșesc.

Evident, sunt foarte bune la victimizare. Chiar dacă au călcat strâmb, reușesc să îi schimbe pe ceilalți și să întoarcă orice situație în favoarea lor. Au un talent actoricesc demn de Premiile Oscar!

ADVERTISEMENT

Ca mame, Femeile Scorpion sunt destul de protectoare cu copiii lor, dar nu exagerează, căci înțeleg nevoia de libertate și de dezvoltare, de autoeducare a minorilor.

 

ADVERTISEMENT