Life

Totul despre fetița Cristinei Cioran! Cum se simte bebelușa născută prematur

Cristina Cioran a născut prematur, vedeta TV dând naștere unei fetițe, la doar șapte luni, dar care, din fericire, a fost salvată de medicii de la Spitalul Universitar din București.
20.07.2021 | 15:30
Totul despre fetita Cristinei Cioran Cum se simte bebelusa nascuta prematur
Cristina Cioran are motive sa zambeasca, in sfarsit, dupa ce a trecut prin emotiile vietii si a nascut prematur o fetita Fotmontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Însărcinată în doar șapte luni, Cristina Cioran s-a văzut pusă într-o situație pe care niciun părinte nu și-o poate dori: o naștere prematură a fetiței sale și a lui Alexandru Dobrescu, partenerul de viață al prezentatoarei TV.

Ce se întâmplă cu fetița Cristinei Cioran

Ajunsă la Spitalul Universitar din București, după ce, câteva zile la rând, a fost internată la o clinică privată, Cristina Cioran a primit o veste bună, în ciuda problemelor cu care se confruntă.

ADVERTISEMENT

Mai exact, ne-au dezvăluit sursele noastre, fetița, deși născută prematur, se simte, acum, bine și, mai mult decât atât, medicii au schimbat pronosticul inițial de la ”rezervat” la ”optimist”.

Plasată într-un incubator, fetița Cristinei Cioran este supravegheată de medicii spitalului 24 de ore din 24, iar în cele câteva zile scurse de la nașterea prematură lucrurile par să se îmbunătățească vizibil, dezvoltarea copilului fiind una cât se poate de bună.

ADVERTISEMENT

Cristina Cioran, toată ziua lângă incubatorul fetiței sale

Conform unor surse din apropierea vedetei TV, Cristina Cioran este, acum, liniștită cu privire la fetița pe care a născut-o prematur, medicii explicându-i că micuța nu va avea nicio problemă în dezvoltarea ulterioară.

Mai mult, ne-au precizat sursele FANATIK, copilul a luat deja în greutate, iar acum Cristinei Cioran i se permite să o și vadă pe bebelușă de câte ori dorește.

ADVERTISEMENT

Evident, lucrurile sunt, totuși, complicate pentru vedeta TV pentru că la Spitalul Universitar sunt anumite proceduri extrem de stricte cu privire la accesul în zona incubatorului în care se dezvoltă fetița, dar, cu toate acestea, Cristina Cioran merge la ea cât de des poate.

Iar asta înseamnă, spun sursele noastre, de trei, maximum patru ori pe zi, vedeta TV privind-o, zeci de minute în șir, pe micuța care, acum, se dezvoltă în incubator, punând zeci de întrebări cu privire la momentul în care o va putea strânge, în sfârșit, în brațe.

ADVERTISEMENT

Iar medicii i-au explicat, susțin sursele FANATIK, că fetița va petrece în incubator încă câteva săptămâni, maximum două luni, în funcție de cât de repede va recupera perioada în care, în fapt, ar fi trebuit să fie în burtica vedetei TV.

Ce spunea Cristina Cioran despre nașterea prematură

„Hai, că mi-am mai revenit. Vreau să vă spun că eram într-o stare deplorabilă, speriată și îngrozită. Bebelușa este bine, respiră singurică, ceea ce este super. Abia aștept să o văd. Nu mă așteptam la tot ce mi se întâmplă. E adevărat că ultimul an din viața mea a fost neașteptat. Mulțumesc mult pentru susținere. Vă pup”, a spus Cristina Cioran după ce a născut, pe conturile ei de socializare.

”Suntem ok și eu și bebelina, o să fim bine. Vă mulțumesc pentru toate mesajele și vă asigur că o să luptăm amândouă cât putem de tare, că nu ne lăsăm așa ușor”, a  mai spus, cu lacrimi de fericire în ochi, Cristina Cioran după ce medicii de la Spitalul Universitar i-au adus veștile bune cu privire la micuță.

Mai mult, optimismul medicilor l-a molipsit și pe Alexandru Dobrescu care, în momentul în care a aflat că fetița se dezvoltă bine a deschis, alături de amicii săi, șampania și a și dezvăluit numele micuței: Ema.

ADVERTISEMENT