Becali s-a întîlnit cu IUBITUL fiicei sale, Teodora: “Să nu te pună Necuratul!”

Teodora Becali (18 ani) este îndrăgostită lulea de un tânăr machedon ce provine, ca şi ea, dintr-o familie înstărită. Ca să câştige încrederea părinţilor şi mai ales a tatălui, destul...
23.09.2014 | 14:38
Becali sa intilnit cu IUBITUL fiicei sale Teodora Sa nu te puna Necuratul

Teodora Becali (18 ani) este îndrăgostită lulea de un tânăr machedon ce provine, ca şi ea, dintr-o familie înstărită. Ca să câştige încrederea părinţilor şi mai ales a tatălui, destul de strict în ceea ce priveşte viaţa ei amoroasă, fata şi-a invitat iubitul acasă, la masa de prânz, pentru a-l prezenta capului familiei.

61567383

În cele cinci zile în care a stat în permisie, Gigi Becali şi-a petrecut timpul acasă, alături de familie. Şi cum fata cea mare este la un pas de măritiş, latifundiarul din Pipera a ţinut neapărat să-l cunoască pe băiat, să vadă ce hram poartă şi dacă îndeplineşte toate condiţiile pentru a-i deveni ginere. Surse din comunitatea de machedoni ne-au povestit că băiatul s-a prezentat ca la carte: îmbrăcat la costum, cu trandafiri roşii pentru iubită, dar şi pentru viitoarea soacră. Pentru că telemeaua de oaie, una dintre favoritele stăpânului casei, nu avea cum să lipsească de pe masă, tânărul şi gazdele lui au degustat şi acest preparat şi au închinat un pahar cu vin roşu în cinstea familiei. La întrevederea care, se pare, a durat aproape jumătate de zi, Mihai (24 de ani), iubitul Teodorei, i-a promis lui “tata-socru” că-i va respecta fata şi o va iubi, aşa cum şi tatăl său îi respectă mama. Se pare că discursul băiatului l-a convins pe latifundiar căci, la finalul vizitei, Becali i-a dăruit tânărului o cruciuliţă sfinţită de la Muntele Athos şi o icoană cu Maica Domnului, menite să-l protejeze de “Necuratul”.

article_406238_1

Latifundiarul nu-şi încalcă principiile

În plus, acesta a fost semnul clar că latifundiarul le-a dat tinerilor binecuvântarea lui pentru a merge în faţa altarului. Mai au însă de aşteptat, fiindcă nunta nu va putea avea loc înainte de eliberarea lui din penitenciar. Întregul episod demonstrează clar că Gigi Becali este un om care nu-şi încalcă principiile. Acesta a declarat în mod repetat că fetele lui se vor căsători cu primul bărbat de care se vor îndrăgosti: “Nu au voie să se împreuneze înainte de nuntă”. Becali are trei fete. Cea mică, Cristina, care are 13 ani, a scăpat mai uşor, dar cu Teodora şi Alexandra, care au 18 şi, respectiv, 17 ani, latifundiarul a făcut instrucţie mai ceva ca la armată.

media_140984670008652300

Le va putea controla prin telefon!

În urmă cu aproximativ o săptămână, Gigi Becali, prin intermediul avocaţilor săi, a solicitat Judecătoriei Medgidia, instanţă desemnată pentru a judeca cererile deţinuţilor de la Penitenciarul Poarta Albă, să poată merge neînsoţit de gardieni, la muncă, la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi, să se poată deplasa, tot fără însoţitori, la Catedrala Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel din Constanţa cu o maşină pusă la dispoziţie de Arhiepiscopia Tomisului, dar şi să deţină un telefon mobil. După mai multe zile, timp în care instanţa a amânat o singură dată cauza, judecătorii au admis astăzi doar cererea legată de telefonul mobil. Astfel, Becali îşi va putea controla fiicele mult mai uşor.

61573167

SURSA: libertatea.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi! 

Tags: