Life

Totul despre parastasul pregătit pentru Denisa Răducu: ”Vom face și în Spania”

Peste două săptămâni se împlinesc 4 ani de la moartea tragică a Denisei Răducu, cunoscută în showbiz drept Denisa Manelista, motiv pentru ca familia cântăreței să se apuce, deja, de pregătirea parastasului artistei.
07.07.2021 | 15:20
Totul despre parastasul pregatit pentru Denisa Raducu Vom face si in Spania
Pe 23 iulie se implinesc patru ani de la decesul regretatei Denisa Raducu, iar pregatirile pentru parastas sunt in toi Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Familia Denisei Răducu va fi însă, și anul acesta, scindată în momentul comemorării celor patru ani de la trecerea în neființă a cântăreței, iar FANATIK a aflat, în exclusivitate, motivele pentru care se întâmplă acest lucru.

Familia regretatei Denisa Răducu, împărțită la parastas

În exclusivitate pentru FANATIK, Florian, soțul Adelinei, sora Denisei Răducu, a dezvăluit planurile pentru parastasul cântăreței.

ADVERTISEMENT

”Din păcate noi nu vom putea ajunge în România în acea perioadă. Și eu și Adelina lucrăm și nu avem cum să ne luam liber în acea perioadă”, ne-a spus Florian.

Cu toate acestea, a precizat cumnatul regretatei artiste, parastasul și cele creștinești se vor desfășura, atât la Ștefănești, localitatea natală și locul în care își doarme somnul de veci cântăreața, cât și în Spania, acolo unde Adelina, sora Denisei Răducu, va organiza o pomană.

ADVERTISEMENT

”La Ștefănești, din ce am vorbit, vor face împreună socrii mei un parastas. Nu va fi mare lucru, dar se vor respecta datinile creștinești. Așa vom face și noi, aici, în Spania, vom da de pomană, vom face o slujbă, așa cum e creștinește”, ne-a precizat Florian.

Ce se întâmplă la mormântul Denisei Răducu

În altă ordine de idei, ne-a mai dezvăluit cumnatul Denisei Răducu, acum se fac pregătiri la mormântul Denisei Răducu pentru momentul în care va fi făcut parastasul, peste o săptămână.

ADVERTISEMENT

”Se pun flori, se mai adună buruienile, totul va fi aranjat așa cum trebuie. Oricum, mormântul este îngrijit bine, mama Denisei merge pe acolo foarte des, la fel și tatăl ei. Alții, fani sau colaboratori, mai rar, deși mai apar din când în când buchete de flori acolo”, ne-a mai explicat Florian.

Chiar dacă în data parastasului nu va fi alături de Adelina, sora Denisei, în țară, în luna august vor recupera și vor organiza o reuniune de familie așa cum își doresc de doi ani încoace.

ADVERTISEMENT
Mormant Denisa Raducu
Locul de veci al Denisei Raducu este cel mai ingrijit din cimitirul din Stefanesti Sursa foto: Fanatik

”Vom merge la mormânt, vrem să mai facem niște lucruri acolo. Oricum, atunci când venim în țară, pentru asta venim, să ne ocupăm de familie, de tot ce înseamnă apropiați. Sunt aproape doi ani de când nu am mai ajuns acolo”, ne-a mai spus Florian.

ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă în apartamentul din București al Denisei Răducu

În exclusivitate pentru FANATIK, Florian, cumnatul Denisei Răducu, a vorbit despre ce se întâmplă cu proprietatea pe care Denisa Răducu o cumpărase cu câțiva ani înainte de tragedie într-o zonă bună a Capitalei.

”De doi ani încoace nimeni nu a mai intrat în apartament. Oricum, totul este neatins, este exact așa cum arta în vremea în care a murit Denisa. Adelina a decis să nu schimbe nimic, oricum acolo vom locui când vom sta în București. În rest, am decis să nu îl închiriem, să nu facem asemenea lucruri. Oricum va rămâne nepoatelor Denisei, ne-a dezvăluit, în exclusivitate, Florian.

Iar dacă apartamentul din București al Denisei Răducu este neschimbat, proprietatea pe care artista o avea în Ștefănești a trecut prin reconstrucții și investiții masive, Adelina și soțul ei cheltuind o sumă în jurul a 100.000 de euro pentru vila cu pricina.

”Totul va arăta așa cum și-ar fi dorit Denisa. Cheltuielile totale, cred eu, așa estimativ, vor depăși 100.000 de euro. Dar acolo, totuși, dacă vom avea zile, ne vom muta la bătrânețe” ne-a mai spus Florian.

Patru ani de la decesul tragic al artistei Denisa Răducu

Denisa Răducu a murit pe 23 iulie 2017, în urma un ei boli cumplite: un carcinom hepatocelular. Artista s-a stins acasă la ea, în București, în brațele surorii sale, Adelina, cea al cărei nume l-a și strigat înainte de moarte.

Denisa avea 27 de ani, iar boala care a fost descoperită cu doar câteva luni mai devreme de decesul ei nu a mai putut fi tratată, în ciuda toturor eforturilor cântăreței, medicilor și chiar a terapeuților homeopați care au consultat-o.