Life

Totul despre povestea de iubire dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint. Cum s-au cunoscut

09.07.2020 | 23:28
Totul despre povestea de iubire dintre Andreea Balan si Tiberiu Argint Cum sau cunoscut
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan și Tiberiu Argint formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc, iar relația lor a intrat în atenția tuturor de când membra trupei Andre s-a hârjonit cu acesta la mare.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, cel mai fresh cuplu din lumea mondenă

Jurnaliștii de la cancan.ro au aflat câteva detalii despre această nouă poveste de amor care ține prima pagină a tabloidelor din România de câteva zile, mai ales că nimeni nu se aștepta că Andreea să se recupleze atât de repede după divorțul de George Burcea, cu care are două fetițe.

ADVERTISEMENT

Tiberiu ar fi de ceva timp în viața Andreei, însă cântăreața l-a ținut foarte bine ascuns. Ba mai mult, fratele prezentatoarei TVR Sonia Argint Ionescu ar fi fost prezent chiar și la ziua de naștere a artistei, care a avut loc pe 23 iunie.

La petrecerea modestă dată de Andreea, Tiberiu le-a cunoscut și pe cele două minunății ale vedetei.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a făcut primul pas

La ziua vedetei, acesta ar fi mers chiar cu Dragoș Burcănea, iubitul prietenei și colegei de trupă Andreea Antonescu.

Potrivit sursei mai sus menționate, se pare că persoana care a făcut primul pas în această relație a fost ea.

ADVERTISEMENT

Aceasta ar fi pus ochii de ceva timp pe Tiberiu și a luat contactul cu prietenii comuni pentru a-i face cunoștință cu el.

Cei doi s-au văzut și s-au plăcut, moment din care au început să prindă încredere unul în celălalt și să se descopere din ce în ce mai mult.

ADVERTISEMENT

Potrivit unor apropiați ai cântăreței, Tiberiu este topit nu doar după ea, ci și după cele două fete, care s-au lipit de el din primele minute în care a intrat în casă.

Vedeta încă nu a vorbit despre relația cu Tiberiu, însă nu e exclus să acorde un interviu amplu, mai ales că lumea e foarte curioasă să afle tot felul de detalii, iar Andreea ține foarte mult la presă și la publicul ei și e generoasă în declarații de obicei.

 

ADVERTISEMENT