Totul despre Survivor România prin ochii unui fost concurent. Ce se întâmplă noaptea

Alexa Serdan   
în Life
02/04/2021, 16:17
Totul despre Survivor România prin ochii unui fost concurent. Ce se întâmplă noaptea
Totul despre Survivor România prin ochii unui fost concurent. Ce se întâmplă noaptea. Sursa foto: Instagram.com

Un fost concurent din competiția sportivă Survivor România a spus totul despre reality show-ul de la Kanal D. Războinicul a dezvăluit tot ce se întâmplă noaptea și care este motivul pentru care concurenții dorm împreună. 

Fostul participant nu s-a mai putut abține și a dat cărțile pe față legat de lucrurile din Republica Dominicană. Andrei Ciobanu, concurent în primul sezon al show-ului, a mărturisit de ce dorm câte 2-3 sub aceeași pătură, în fiecare noapte.

Războinicul a precizat că participanții nu dorm unul lângă celălalt pentru că sunt în relații, ci din cauza frigului de peste noapte. Mai mult decât atât, Andrei Ciobanu spune că nu se formează idile în Republica Dominicană, totul ținând de prietenie.

Un fost Războinic a elucidat misterele de la Survivor România. Ce se întâmplă acolo

„Trebuie să recunosc că mă abțin cu greu la unele chestii, să nu fiu răutăcios. Citez: unele fete au preferat să doarmă cu anumiți băieți de care lor le-a plăcut și s-au format unele idile deși ele au bărbați sau ei, femei acasă. Șoc, șoc, șoc…

Băi fraților, voi nu vă puteți da seama cât de greu este acolo. Și nu vă puteți da seama că show-ul a început în luna ianuarie. În ianuarie, februarie și chiar jumătatea lui martie, este tot iarnă, ca și la noi.

Doar că iată cum se întâmplă iarna în Republica Dominicană: ziua este cald, între 28 și 30 de grade dar seara este foarte frig. Băi fraților, muream de frig! Noi aveam o păturică foarte subțire, tremuram, ne îmbrăcam cu toate hainele pe care le aveam și alea foarte puține.

Și de asta ne cuplam doi câte doi sau poate câte trei, să punem trei pături una peste alta să ne fie un pic cald. Și clar, dormi unul lângă altul. Lucian, am înțeles că avea foarte mare grijă de fete și le proteja.

Am înțeles că nu dormea noaptea, se trezea și se gândea cum să facă să le fie mai bine fetelor. Pentru că: băi frate, ești om și empatizezi cu omul de lângă tine, mai ales când vezi că tremură. Vrei să-l încălzești, vrei să stai lângă el…

Asta nu înseamnă că se întâmplă ceva! Nu mai veniți cu aberații din-astea, nu mai fiți disperați după like-uri și după a da picanterii și a răstălmăci adevărul, pentru că nu este adevărat”, a spus Andrei Ciobanu, într-un vlog postat pe canalul său de Youtube.

Fostul concurent declară că toți concurenții au drepturi egale, mărturisind că acest show este un experiment social și nimeni nu primește mâncare în plus. Fiecare alege când să consume rația de mâncare pe care o are, înainte sau după probele din teren.

Mai mult decât atât, participanții sunt supravegheați în permanență de medici, mai ales că unii dintre ei pleacă de acolo cu numeroase probleme de sănătate.

Închide ×