Life

Totul despre unificarea echipelor de la Survivor România 2021! Cu ce moștenire intră în concurs fiecare concurent

Survivor România 2021 intră într-o nouă fază, cea a unificării echipelor, Faimoșii și Războinicii urmând să locuiască împreună, dar să concureze individual.
25.05.2021 | 16:35
Totul despre unificarea echipelor de la Survivor Romania 2021 Cu ce mostenire intra in concurs fiecare concurent
Daniel Pavel a anuntat unificarea echipelor de la Survivor Romania 2021 Sursa foto: Facebook, montaj foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Competiția Survivor România 2021 a ajuns la un alt nivel, cel al înfruntărilor individuale, echipa Faimoșilor fuzionând cu cea a Războinicilor, iar ultimii 13 concurenți vor fi cei care se vor lupta pentru marele premiu în valoare de 50.000 de euro.

Ce se întâmplă cu echipele unificate de la Survivor România 2021

Cele două echipe rivale, Faimoșii și Războinicii, vor fuziona, iar cei 13 concurenți rămași la Survivor România 2021 vor locui împreună, fie în tabăra de la malul mării, fie în cea din mijlocul junglei.

ADVERTISEMENT

Mai mult, odată cu începerea jocurilor individuale, concurenții – cei 8 Faimoși rămași în concurs și cei 5 Războinici de la Survivor România 2021- vor fi nevoiți să lupte între ei pentru obținerea imunității, cei care vor pierde competiția sportivă putând fi eliminați în urma voturilor publicului.

Mai exact, cu toții vor intra, susțin surse bine informate, la votul publicului, iar în urma jocurilor dintre concurenți se va decide cine poate rămâne în competiție și cine va pleca.

ADVERTISEMENT

De altfel, susțin sursele noastre, 5 dintre actualii concurenți vor fi eliminați pentru ca abia apoi să înceapă semifinalele Survivor România 2021, pentru ca în marea finală să se înfrunte 4 dintre aceștia.

Clasamentul concurenților de la Survivor România 2021

Jocurile dezastruoase ale Faimoșilor din ultima săptămână au provocat schimbări importante în clasamentul de la Survivor România 2021, scăderea eficacității unor concurenți considerați, până acum, puternici fiind una vizibilă.

ADVERTISEMENT

Astfel, până acum în fruntea clasamentului, Culiță Sterp a căzut pe locul al șaselea. Faimosul a scăzut în clasamentul eficienței, el având acum 55,3% puncte câștigate, lucru parcă și explicabil, mai ales având în vedere că Faimosul Culiță Sterp a și declarat deja că vrea să plece din competiție pentru a-i fi alături iubitei sale în momentul în care aceasta va naște.

Culita Sterp
Culita Sterp vrea sa renunte la Survivor Romania 2021 Sursa foto: Facebook

Nici Cosmin nu stă prea bine în clasamentul eficienței, el ajungând pe locul 10 cu doar 51,4% din punctele puse în joc câștigate, Sebastian reușind să îl întreacă, pentru prima oară, și să se claseze pe cel mai bun loc al său din istoria concursului, locul 8, cu o eficacitate de 53,3%.

ADVERTISEMENT

Clasamentul Survivor România 2021, condus de fete

Pe primul loc în clasamentul eficienței de la Survivor este Războinica Maria Chițu, ea reușind să câștige 51 din cele 80 de meciuri jucate, procentul ei fiind de invidiat: 63,8%. Următoarea fată în clasament este Elena Marin, pe locul 5 în topul eficacității, cu 55,7% din punctele puse în jos câștigate de dansatoare.

Culmea, dacă o fată de la Războinici conduce clasamentul, topul este încheiat tot de o concurentă din echipa albastră, Adelina, aceasta având o eficacitate de doar 34,1%, penultimul loc fiind deținut de Raluca Dumitru, de la Faimoși, cu 39,2%.

Pe locul al doilea în clasamentul Survivor România 2021 este Ștefan de la Faimoși, cu o eficacitate de 59,5%, urmat pe podium de Marius Crăciun (58,5%), la mică distanță de Zanni (55,9%).

Unificarea echipelor de la Survivor România 2021 se face cu o petrecere

Conform informațiilor făcute publice de Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2021, concurenții care au rămas până acum în competiție vor avea parte de o petrecere de pomină.

”Veți avea ocazia să faceți o serie de lucruri după care tânjiți de mult timp. Veți face duș, vă veți spăla părul, spălat pe dinți și toată suita de îngrijire corporală. Pentru fete – veți avea ocazia să vă pregătiți într-un mod diferit, să vă faceți părul, să vă machiați. Băieți, și voi veți avea ocazia să vă aranjați părul, barba. După această pregătire, vă veți îmbrăca în haine frumoase și veți începe seara cu un Cocktail Party, unde veți avea ocazia să socializați ambele echipe. Veți avea parte de mâncare, o masă îmbelșugată, cu mâncare tradițională, iar după această masă, urmează o petrecere. Veți dansa și vă veți simți bine. Noaptea se va încheia la un hotel, pentru o noapte. După momentul unificării veți locui în același spațiu”, a spus prezentatorul Survivor România 2021, Daniel Pavel, la Kanal D.

ADVERTISEMENT