News

Totul despre VIAŢA la BORDEL a Floricăi Leonida

UPDATE 5 iunie / Floarea Leonida, agresata de o alta prostituata la bordelul din Viena! Doar interventia colegelor a salvat-o pe fosta gimnasta. WOWbiz.ro continua seria dezvalurilor despre viata...
04.06.2014 | 08:19

UPDATE 5 iunie / Floarea Leonida, agresata de o alta prostituata la bordelul din Viena! Doar interventia colegelor a salvat-o pe fosta gimnasta.  https://www.wowbiz.ro/ continua seria dezvalurilor despre viata aventuroasa pe care fosta campioana europeana la gimnastica Floarea Leonida o traieste la un bordel din Viena.

Floarea Leonida se afla in acest moment la o casa de toleranta din Capitala Austriei, unde a incercat sa-si ascunda urmele, schimbandu-si numele de scena si fotografiile. Doua foste colege ale romancei ne-au marturisit ca la respectivul bordel se afla mai multe romance, insa majoritatea acestora au inceput s-o ocoleasca pe Leonida. „Floarea are o gura foarte bogata si reuseste intotdeauna sa strice toate prieteniile pe care le leaga. O perioada pare ca este cea mai buna prietena a ta, dupa care face o prostie, se cearta cu tine si apoi incepe sa te vorbeasca de rau pe la celelalte fete. Asa e stilul ei, a facut de mai multe ori asta si tocmai de aceea si-a facut multi dusmani”, ne-a marturisit o fosta colega a fetei.

Conform surselor https://www.wowbiz.ro/  Floarea Leonida a fost la un pas sa fie batuta mar de o alta romanca, dupa ce fosta gimnasta a inceput „sa-i bage strambe”. „S-a infipt in parul ei si daca nu erau celalalte fete, cred ca ar fi iesit mult mai rau pentru ea. Din punctul meu de vedere, o merita pentru ca si-o cauta”, a mai spus o fosta colega a Floricai.

Pe de alta parte, Floarea Leonida ramane singurul sprijin financiar al familiei sale. Ea trimite saptamanal bani acasa si tocmai de aceea rudele ei nu o condamna pentru ceea ce face. Ea vine de cateva ori pe an in Romania insa incearca sa iasa cat mai putin in oras pentru a nu fi fotografiata de paparazzi. Iar atunci cand pleaca din tara, ia intotdeauna avionul cu destinatia Budapesta, unde face escala sau este preluata de o masina cu care ajunge la Viena. Motivul este acelasi: obsesia ei de a nu fi din nou descoperita. „Cea mai mare spaima a ei este ca un client o va filma si va da presei imaginile. Ea este constienta ca in camera ei poate intra oricine si tocmai de aceea nu se lauda niciodata in fata clientilor cu trecutul ei in gimnastica, cu toate ca asta i-ar aduce cu siguranta ceva bani in plus”, ne-a mai spus fosta colega a romancei.

Sursă: www.wowbiz.ro

……………………………………………………………………

Fosta campioana europeana si vicecampioana mondiala Floarea Leonida a declansat un scandal fara precedent in lumea gimnasticii, dupa ce s-a aflat ca a ajuns prostituata in Germania. De atunci, Leonida tot incearca sa-si stearga urmele. https://www.wowbiz.ro/ a aflat insa totul despre viata fostei campioane asa cum este in acest moment.

1

Floarea Leonida continua sa faca bani in industria sexului, insa si-a schimbat numele, locul de munca si chiar si tara in care activeaza. Doua foste colege ale fostei campioane au dezvaluit pentru https://www.wowbiz.ro/ detalii amanuntite despre viata romancei si ne-au pus la dispozitie fotografii care o arata pe “noua” Floarea Leonida.

2

In acest moment, Floarea Leonida se afla la Viena, unde este „cazata” la o casa de toleranta. Aici, ea a inchirat o camera impreuna cu o alta fata, pentru care plateste proprietarului saptamanal o anumita suma de bani.

3

Sistemul este simplu: clientul intra in casa de toleranta, fara sa plateasca vreo taxa sau sa fie intrebat „de sanatate”. El este liber sa circule pe holurile „institutiei” si pe fiecare usa se afla fotografia unei fete. Oferta este generoasa si pe toate gusturile: blonde, brunete, fete de culoare, mai slabe sau mai plinute, in functie de preferinte.

5 6

In dreptul camerei 14 se afla fotografia Floricai, care este aproape de nerecunoscut. Nu pentru ca fosta gimnasta s-ar fi schimbat foarte mult sau si-ar fi facut niscava operatii, ci pentru ca a descoperit Photoshopul. Fotografiile cu ea sunt atat de retusate incat aproape ca nu mai este nici o asemnare intre fotografia de pe usa si fata din interior.

7

Floarea Leonida si-a schimbat si numele, dupa ce presa internationala a scris despre noua ei indeletnicire. Ea nu-si mai spune Inna, ci Sascha Brown, insa serviciile au ramas cam aceleasi si cam de aceeasi calitate. In plus, a venit si criza, iar romancei i-au scazut destul de mult „vanzarile”.

8

 

9

Astfel de la 7.000-8.000 de euro pe saptamana cat scotea in Germania, acum abia daca mai produce 2.000-3.000. Cam jumatate din suma o trimite in tara, familiei, iar de restul isi plateste chiria si utilitatile si isi cumpara haine.

10

Fosta mare speranta a gimnasticii romanesti are un adevarat ritual zilnic de la care nu se abate. Dupa ce satisface 5-6 clienti pe noapte (aceasta este media), ea iese dimineata sa-si ia micul dejun si sa bea o cafea in restaurantul centrului comercial Galleria, aflat in apropiere. Isi petrece cateva ore acolo, dupa care merge in camera sa se odihneasca. Mai iese dupa-amiaza sa mai manance ceva, dupa care se indreapta catre salonul de bronzare Crazy Sun. Apoi se reintoarce in camera, unde este disponibila pentru clienti pana a doua zi.

11

Floarea Leonida va ramane in Viena pana luni, dupa care va merge intr-un alt oras din Austria, la Linz. Dupa o saptamana petrecuta acolo, se transfera in localitatea Filah, unde o asteapta alti amatori de sex. In tot acest timp, la Viena, in locul ei lucreaza colega de apartament. Dupa doua saptamani, fetele fac schimb si o iau de la capat. Este un circuit practicat de majoritatea escortelor de lux, pentru ca nu cumva clientii sa se plictiseasca de ele.

Este de asteptat insa ca Floarea Leonida sa incerce sa-si stearga din nou urmele dupa dezvaluirea facuta de https://www.wowbiz.ro/, pentru ca asa a procedat si in momentul in care ziaristii au aflat ca se prostitueaza, dar si la inceputul acestui an, cand site-ul nostru a mai scris despre ea.

SURSA: wowbiz.ro