Life
notix pixel id

“Totul e relativ”. Radu Vâlcan, noul prezentator Survivor România? Ce spune despre zvonurile plecării de la Antena 1 la Pro TV

Radu Vâlcan, unul dintre cei mai iubiți prezentatori TV de la Antena 1, a vorbit cu FANATIK despre zvonurile care îl dau ca plecat de la Antena 1 pentru a ajunge în curtea rivalilor de la Pro TV, mai ales că profilul său ar corespunde pentru a fi imaginea emisiunii Survivor, format preluat de curând de postul din Pache Protopopescu.
13.10.2021 | 12:15
Radu Valcan, lamuriri despre plecarea lui din Antena 1 Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Radu Vâlcan a dezvăluit că zvonurile care îl dau ca plecat de la Antena 1 spre Pro TV sunt, la prima vedere, normale, cu atât mai mult cu cât, de curând, a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță și la “Vorbește lumea”, producție la “cârma” căreia se află soția sa, Adela Popescu.

Pleacă Radu Vâlcan de la Antena 1 la Pro TV?

Cu toate acestea, susține prezentatorul TV, discuțiile despre plecarea lui sunt doar povești, Radu Vâlcan fiind decis să continue la Antena 1, cel puțin în următoarea perioadă.

”Nu este nimic adevărat, 100%, voi rămâne în Antena 1”, explică, în exclusivitate pentru FANATIK, Radu Vâlcan. Ba chiar mai mult, ne-a dezvăluit el, deja lucrează pentru următorul sezon al reality-show-ului matrimonial Insula Iubirii.

ADVERTISEMENT

”Ne pregătim de Insula Iubirii. Nu știu când vom filma, astea sunt discuțiile, e situația asta pandemică și totul e relativ. Dar au dat cei din Antena anunțul că se pregătește un nou sezon, oamenii lucrează deja”, a mai precizat, pentru FANATIK, Radu Vâlcan.

Cum a reușit Radu Vâlcan să apară în emisiunea lui Cătălin Măruță de la ”rivalii” din Pro TV

Radu Vâlcan a recunoscut însă că a fost subiectul unor negocieri între cele două posturi TV care își dispută întâietatea în topul audiențelor. De altfel, acesta a și fost motivul pentru care Radu Vâlcan a reușit să apară în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

”Discuțiile despre plecarea mea au venit ca a fost o confuzie cumva, pentru că am fost la emisiune, la Măruță. Acolo am ajuns după negocieri, vorbit, totul se rezolvă, dar ,într-adevăr, s-a creat confuzia asta și lumea nu mai știa”, a mai precizat Radu Vâlcan, pentru FANATIK.

În altă ordine de idei, în timp ce așteaptă cu sufletul la gură să ajungă la momentul în care va filma, din nou, pentru Insula Iubirii, Radu Vâlcan se ocupă ce copiii săi și ai Adelei Popescu. Și, recunoaște el, ajuns  la al treilea copil, lucrurile au devenit relativ simple.

ADVERTISEMENT

”Suntem obișnuiși ca părinți, e foarte ok. Eu mă ocup de lucruri administrative, Adela lipsește foarte puțin, cât e la emisiune”, ne-a spus Radu Vâlcan, în exclusivitate.

Radu Vâlcan, pus în încurcătură de Cătălin Măruță

Acum ceva mai mult de o săptămână, Radu Vâlcan a ajuns în emisiunea lui Cătălin Măruță, loc în care a fost pus într-o situație cât se poate de dificilă din cauza întrebărilor pe care prezentatorul de la Pro TV i le-a pus celui de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Iar întrebarea pusă de Măruță – ”Cu ce femeie din showbiz s-ar fi căsătorit dacă nu exista Adela Popescu” – l-a făcut pe Radu Vâlcan să fie într-o situație imposibilă, cu atât mai mult cu cât era invitat la televiziunea la care lucrează soția lui, Adela Popescu care, culmea, a și intervenit în direct încercând să își salveze soțul.

Evident, cum formatul emisiunii îl obliga pe Radu Vâlcan, în cazul în care nu răspundea la întrebări, să mănânce sosuri iuți, prezentatorul de la Insula Iubirii a ajuns să fie la un pas de leșin din cauza ”fierbințelii”.

ADVERTISEMENT

Formatul Survivor, preluat de Pro TV de la Kanal D

De curând, piața media a avut un adevărat șoc în momentul în care emisiunea Survivor a fost preluată de Pro TV în dauna rivalilor de la Kanal D, ei care au reușit, cu cel de-al doilea sezon al show-ului, să ”rupă” audiențele.

E adevărat, postul turcesc are posibilitatea să se întoarcă la formatul Exatlon, o emisiune care a fost difuzată de Kanal D timp de trei sezoane și care seamănă destul de mult cu Survivor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri