Totul pentru Alvaro Morata! Milan dă la schimb un jucător pe care cere 70 de milioane de euro

Claudiu Surmei   
in Serie A
13/06/2018, 19:56
Totul pentru Alvaro Morata! Milan dă la schimb un jucător pe care cere 70 de milioane de euro GALERIE FOTO
AC Milan îl dă pe Donnarumma la schimb pentru Alvaro Morata

Alvaro Morata este principala țintă pentru AC Milan în campania de transferuri pentru viitorul sezon. Italienii sunt dispuși să îl dea la schimb pe tânărul portar Gianluigi Donnarumma pentru a-l aduce pe San Siro pe Morata.

Jurnaliștii britanici de la The Sun scriu că Donnarumma este foarte aproape să se despartă de AC Milan și să ajungă la Chelsea. În schimb, Alvaro Morata ar urma să fie adus pe San Siro. Portarul de 19 ani este văzut drept un jucător problemă și a fost pus pe lista de transferuri, însă AC Milan cere o sumă colosală pentru un portar: 70 de milioane de euro.

Totul pentru Alvaro Morata! Milan este dispusă să îl dea pe Donnarumma la schimb

Atacantul lui Chelsea este principala țintă pentru italieni în actuala campanie de transferuri, iar italienii se gândesc la acest schimb de jucători după ce PSG și Real Madrid și-au pierdut interesul pentru Gianluigi Donnarumma. La doar 19 ani, goalkeeperul italian are 6 selecții la echipa națională.

125 de meciuri a jucat Gianluigi Donnarumma pentru AC Milan în 3 sezoane petrecute pe San Siro

 

Ştirea MOMENTULUI

Buzărnescu, a zecea jucătoare din România care strânge milionul de dolari. Vezi topul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.