Fotbal international

Totul pentru Dinamo. Mircea Lucescu a ajutat la curățarea gazonului înaintea primului meci din 2021. Video

13.02.2021 | 18:46
Totul pentru Dinamo Mircea Lucescu a ajutat la curatarea gazonului inaintea primului meci din 2021 Video
ADVERTISEMENT

În vârstă de 75 de ani, Mircea Lucescu nu renunță să facă din pasiune munca de antrenor. Cea mai recentă dovadă a pasiunii sale a venit înaintea primului meci jucat de Dinamo Kiev în 2021. 

Dinamo Kiev a primit vizita celor de la Olimpik Donețk, formația clasată pe locul 7. Oamenii lui „Il Luce” sunt lideri, însă au un avans destul de mic față de rivalii de la Șahtior.

ADVERTISEMENT

Sezonul din Ucraina s-a reluat cu întârziere, față de cel din România, iar prima încercare pentru oamenii lui Mircea Lucescu a avut loc în data de 13 februarie, pe teren propriu.

Totul pentru Dinamo. Mircea Lucescu, cu mâna pe lopată înaintea meciului cu Olimpik Donețk

Olimpik Donețk este unul dintre numele importante din campionatul Ucrainei, în ciuda faptului că reprezintă o echipă aflată la mijlocul clasamentului. A doua echipă a orașului Donețk are potențialul de a fi o nucă tare și de a încurca „granzii”.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, Mircea Lucescu a vrut să creeze cele mai bune condiții pentru ca echipa sa să poată câștiga primul meci disputat în anul 2021. Partida a avut loc la Kiev, însă terenul a fost unul imposibil.

În ciuda faptului că sezonul a fost reluat destul de târziu în Ucraina, tocmai pentru a se evita condițiile meteo extreme, vremea nu a fost deloc prietenoasă cu oamenii lui „Il Luce”.

ADVERTISEMENT

Gazonul arenei lui Dinamo Kiev a fost acoperit cu zăpadă înaintea partidei cu Olimpik Donețk și a fost nevoie de eforturi importante din partea organizatorilor pentru ca meciul să se poată juca.

Printre cei implicați în procesul de curățare a gazonului a fost și Mircea Lucescu. În ciuda vârstei sale înaintate, antrenorul nu a ezitat să pună mâna pe lopată și să curețe din zăpada adunată pe teren.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Mircea Lucescu a încercat să îi coordoneze și pe ceilalți membri ai staff-ului lui Dinamo Kiev, care s-au implicat în procesul de curățare a gazonului.

ADVERTISEMENT
Tags: