Fotbal intern

Totul pentru play-off! Măsuri de siguranță pentru etapa din weekend + probleme de sănătate pentru Edi Iordănescu. VIDEO

13.02.2020 | 19:06
Totul pentru playoff Masuri de siguranta pentru etapa din weekend  probleme de sanatate pentru Edi Iordanescu VIDEO
ADVERTISEMENT

Gaz Metan are un meci de totul sau nimic în această sâmbătă, de la ora 14:30, la Clinceni. Dacă pierde cu Academica, medieșenii, care au stat 23 de etape pe loc de play-off, pot să rateze principalul obiectiv al clubului.

Totul pentru play-off! Măsuri de siguranță plus probleme de sănătate pentru Edi Iordănescu

Șefii au luat măsuri de siguranță pentru a oferi toate condițiile echipei înaintea acestei întâlniri extrem de importante. Se va merge mâine cu avionul de la Sibiu spre București, pentru a fi siguri că nu prind trafic pe drum vinerea și că jucătorii vor fi odihniți pentru confruntarea de sâmbătă. La întoarcere însă se va merge cu autocarul deoarece nu s-a găsit cursă.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu are însă probleme de sănătate înainte de acest meci. Este foarte răcit și nu este singurul. Și Neluț Roșu s-a simțit foarte rău săptămâna aceasta și a acuzat o stăre gripală. Antrenorul principal nici la conferință nu a putut participa din acest motiv și l-a trimis pe secundul, Ioan Stelescu. Care a vorbit despre o altă problemă. Cea mai importantă de lot – Marius Constantin este suspendat, iar în locul lui antrenorul n-are prea multe soluții. Va trebui să aleagă între Răzvan Popa și Thomas Nielsen.

”Căpitanul echipei este o pierdere destul de importantă, dar băieții au maturitatea și dorința de victorie pentru a putea să ne atingem obiectivul. Clinceniul va pune altă partitură tactică cu noi, față de meciul cu FCSB, probabil vor fi unele modificări, dar noi trebuie să luăm cele trei puncte pentru a spera până în ultima etapă că putem fi în primele 6 echipe ale campionatului. Ar fi nedrept să fii 24 de etape în primele șase echipe și în ultimele două să ieși de acolo”, a declarat antrenorul secund, Ioan Stelescu.

ADVERTISEMENT

Ioan Hora este convins că Gaz Metan se va întoarce cu cele trei puncte de la Clinceni și anunță că echipa va juca ofensiv. Atacantul care a venit în această iarnă de la FCSB speră să spargă în sfârșit gheața pentru Mediaș.

”Cu siguranță va fi dificil, am văzut în meciul cu FCSB că cei de la Clinceni au o foarte bună organizare, dar dacă noi suntem bine la ora jocului și cred că vom fi, cu siguranță vom reuși să ne impunem.

ADVERTISEMENT

Important este ca noi să ne câștigăm meciurile. Dacă noi vom bate Clinceni și Dinamo, vom fi în play-off!

Eu îmi doresc foarte mult să câștigăm în primul rând. Și pe urmă vor veni și golurile. A fost o înfrângere, un egal, sigur trebuie să vină și victoria. Asta ne dorim, ne-am pregătit bine săptămâna asta, ca să fim bine la ora jocului atât mental, cât și fizic.

ADVERTISEMENT

Noi ne dorim să câștigăm și nu vom merge să ne apărăm. Suntem concentrați cu toții, avem puțină presiune pe umeri că mai avem două etape. Dar cred că e benefică, ne ține mai motivați la acest joc”, a declarat Ioan Hora.

ADVERTISEMENT