Fotbal international

Totul pentru rămânerea lui Lionel Messi la FC Barcelona! Joan Laporta s-a înțeles cu Sergio Aguero

14.03.2021 | 16:15
Totul pentru ramanerea lui Lionel Messi la FC Barcelona Joan Laporta sa inteles cu Sergio Aguero
ADVERTISEMENT

Noul președinte al clubului FC Barcelona, Joan Laporta, a început deja să facă eforturi pentru a-l convinge pe Messi să rămână pe Camp Nou. Englezii anunță că șeful catalanilor s-a înțeles cu argentinianul Sergio Aguero. 

Superstarul lui Manchester City rămâne și el liber de contract începând cu 30 iunie și își dorește să revină în La Liga. De asemenea, el este fanul ideii de a colabora cu Lionel Messi, alături de care a jucat mulți ani și la națională.

ADVERTISEMENT

Kun Aguero nu a jucat prea des pentru formația lui Pep Guardiola în acest sezon, dar a marcat contra lui Fulham primul gol în Premier League, după nu mai puțin de 14 luni.

Totul pentru rămânerea lui Lionel Messi la FC Barcelona! Vine Sergio Aguero

Unul dintre cei mai importanți fotbaliști din istoria lui Manchester City este aproape să se întoarcă în prima ligă din Spania. După ce a făcut senzație pentru Atletico Madrid, Sergio Aguero vrea să străluncească și în tricoul celor de la FC Barcelona. El s-a înțeles cu Joan Laporta pentru o mutare pe Camp Nou în vara viitoare.

ADVERTISEMENT

Contractul lui Aguero cu Manchester City expiră în iunie și „cetățenii” nu sunt nici ei dispuși să îi ofere prea multe pentru a-l convinge să rămână. Asta deoarece argentinianul a fost mai mult accidentat pe parcursul acestei stagiuni și a ajuns deja la vârsta de 33 de ani. Aguero a jucat doar de 13 ori pentru viitoarea campioană a Angliei în 2020-2021.

Aguero ar fi fost convins de Laporta, anunță spaniolii de la AS, prin oferirea unui contract valabil timp de doi ani. De asemenea, pentru atacant contează și faptul că venirea sa ar reprezenta un argument important prin care clubul de pe Camp Nou să îl convingă pe Lionel Messi să continue și din vară în Catalunia.

ADVERTISEMENT

Manchester City exportă către FC Barcelona. Și Eric Garcia merge pe Camp Nou

Sergio Aguero a ratat cea mai mare parte a actualului sezon, din cauza accidentărilor, dar și pentru că a fost bolnav de coronavirus. Argentinianul va rămâne, însă, pentru totdeauna în istoria clubului de pe Etihad, grație cifrelor fabuloase pe care le-a adunat pe parcursul carierei sale la Manchester.

Aguero a semnat cu City în 2011, atunci când englezii plăteau 40 de milioane de euro către Atletico Madrid. Suma era una impresionantă la acea vreme, dar argentinianul s-a dovedit a fi un transfer extrem de inspirat. El este golgheterul all-time al „cetățenilor”, cu 257 de goluri înscrise în 383 de apariții.

ADVERTISEMENT

Tot la Barcelona va ajunge, în proporție de 99%, și fundașul central Eric Garcia. În vârstă de 20 de ani, apărătorul a ajuns la City chiar de la clubul catalan și vrea să se întoarcă la formația care l-a crescut. Pep Guardiola a confirmat deja viitoarea destinație a fundașului său.

„Cred că Eric Garcia va juca pentru FC Barcelona, din vară”, a anunțat antrenorul lui City la începutul lunii martie. Garcia a jucat și el cu Fulham, în cel mai recent meci al „cetățenilor”, după ce l-a înlocuit pe Ruben Dias în minutul 75. Garcia nu mai jucase din 10 februarie, când a fost folosit în meciul din FA Cup, cu Swansea.

ADVERTISEMENT