ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Totul pentru suporteri. Ce obiectiv şi-a fixat Bărbuţ după ce a semnat cu CS U Craiova

CS Universitatea Craiova a ajuns la un acord cu Cristian Bărbuţ, mijlocaşul care a evoluat în sezonul trecut din Liga 1 pentru ACS Politehnica Timişoara....
Autor: Iuliana Spirache | 23.06.2017 | 17:16
Totul pentru suporteri. Ce obiectiv şi-a fixat Bărbuţ după ce a semnat cu CS U Craiova

CS Universitatea Craiova a ajuns la un acord cu Cristian Bărbuţ, mijlocaşul care a evoluat în sezonul trecut din Liga 1 pentru ACS Politehnica Timişoara.

ADVERTISEMENT

Transferul lui Cristian Bărbuţ a fost oficializat de CS Universitatea Craiova vineri, 23 iunie, iar mijlocaşul în vârstă de 22 de ani s-a alăturat deja lotului din Austria.

“Sunt mândru că voi îmbrăca tricoul Universităţii Craiova!”

Cristian Bărbuţ a vorbit despre transferul său la CS Universitatea Craiova, echipă care s-a calificat în play-off-ul din Liga 1 în sezonul 2016-2017.

ADVERTISEMENT

“Sunt mândru că voi îmbrăca tricoul sfânt al Universităţii Craiova şi este o provocare nouă pentru mine să joc în Cupele Europene. Ştiinţa e o echipă iubită şi numai prin muncă şi evoluţiile mele pot ajunge la inimile lor. Obiectivul meu este să mă antrenez cât mai bine, să joc şi să ajut echipa cu goluri sau cu pase decisive. Îi aşteptăm pe fani în număr cât mai mare la stadion, sper să le arătăm fotbal şi să fie încântaţi de tot ce vor vedea în teren”, a spus Cristian Bărbuţ, pentru site-ul oficial al celor de la CS Universitatea Craiova.

Cristian Bărbuţ mai avea contract un sezon cu ACS Politehnica Timişoara, echipă care evoluează în Liga 1.

ADVERTISEMENT

600.000 de euro este cota lui Cristian Bărbuţ, conform transfermarkt

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!