Video. Neymar salvează liderul din Ligue 1! PSG are din nou 13 puncte avans

toulouse-psg, neymar, ligue 1, video

Paris Saint-Germain este cu gândul la meciul cu Real Madrid din optimile Champions League şi nu s-a concentrat la maximum pentru întâlnirea de campionat cu Toulouse.

În etapa a 25-a din Ligue 1, partida Toulouse - PSG 0-1 a fost decisă de geniul starului Neymar - vezi aici golul. În minutul 68, brazilianul a primit o pasă lungă de la Angel Di Maria, a întors doi adversari şi a punctat din colţul careului mic.

Antrenorul spaniol Unai Emery nu l-a avut la dispoziţie pe uruguayanul Edinson Cavani (accidentat la şold), dar i-a folosit în atac pe Di Maria, Kylian Mbappe şi Neymar. De asemenea, mijlocaşul Lassana Diarra a debutat la Paris Saint-Germain.

Toulouse - PSG 0-1 a fost aproape de a fi amânat

În meciul Toulouse - PSG 0-1, Emery a decis să-i menajeze pe Marco Verratti, Julian Draxler şi Thiago Silva, în vederea meciului de miercuri cu Real Madrid. Cu toate acestea, parizienii sunt la al treilea meci consecutiv din Ligue 1 în care nu primesc gol.

Partida Toulouse - PSG 0-1 a fost aproape de a fi amânat dintr-un motiv inedit. Oraşul Toulouse este paralizat de protestele fermierilor din Franţa, aceştia nefiind de acord cu ultimele decizii luate de Guvernul francez.