Video. Neymar salvează liderul din Ligue 1! PSG are din nou 13 puncte avans

Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
10/02/2018, 20:15
Video. Neymar salvează liderul din Ligue 1! PSG are din nou 13 puncte avans

În etapa a 25-a din Ligue 1, partida Toulouse – PSG 0-1 a fost decisă de geniul starului Neymar – vezi aici golul. În minutul 68, brazilianul a primit o pasă lungă de la Angel Di Maria, a întors doi adversari şi a punctat din colţul careului mic.

Antrenorul spaniol Unai Emery nu l-a avut la dispoziţie pe uruguayanul Edinson Cavani (accidentat la şold), dar i-a folosit în atac pe Di Maria, Kylian Mbappe şi Neymar. De asemenea, mijlocaşul Lassana Diarra a debutat la Paris Saint-Germain.

Toulouse – PSG 0-1 a fost aproape de a fi amânat

În meciul Toulouse – PSG 0-1, Emery a decis să-i menajeze pe Marco Verratti, Julian Draxler şi Thiago Silva, în vederea meciului de miercuri cu Real Madrid. Cu toate acestea, parizienii sunt la al treilea meci consecutiv din Ligue 1 în care nu primesc gol.

Partida Toulouse – PSG 0-1 a fost aproape de a fi amânat dintr-un motiv inedit. Oraşul Toulouse este paralizat de protestele fermierilor din Franţa, aceştia nefiind de acord cu ultimele decizii luate de Guvernul francez.

Ştirea MOMENTULUI

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.