Foto. Meciul Toulouse – PSG, în pericol să fie amânat! Care este motivul

Razvan Nicolae   
in Galerie foto
08/02/2018, 14:57
Foto. Meciul Toulouse – PSG, în pericol să fie amânat! Care este motivul GALERIE FOTO

PSG se pregăteşte de meciul cu Real Madrid, iar sâmbătă, jucătorii antrenaţi de Unai Emery ar trebui să aibă ultimul examen înainte de şocul din Liga Campionilor. Vicecampioana Franţei este programată să joace cu Toulouse, dar meciul ar putea să fie amânat.

Oraşul Toulouse este paralizat de protestele fermierilor din Franţa, iar meciul ar putea să nu se mai joace. Aceştia nu sunt de acord cu ultimele decizii luate de Guvernul francez şi au trecut la ameninţări dure cu doar câteva zile înaintea meciului. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Ameninţări înainte de Toulouse – PSG

Va fi apocalipsa. Nimic nu ne va opri. Vor muri oameni”, au ameninţat protestari. Aceştia au incendiat mai multe pneuri pe străzile din oraş şi au blocat accesul în oraş. Unul dintre guvernanţi a declarat că greva se transformă într-un război civil.

Jucătorii antrenaţi de Unai Emery nu ar fi prea dezamăgiţi dacă meciul se va amâna. PSG este nevoită să plece la Madrid la două zile după meciul cu Toulouse, astfel că o pauză le-ar prinde bine vicecampionilor Franţei.

Ştirea MOMENTULUI

Scandal la FC Voluntari! Opriţa şi staff-ul au plecat de la club

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.