Cele mai citite

Ce se întîmplă cu Bourceanu? Turcii sînt DISPERAŢI!

Alexandru Bourceanu este în continuare accidentat şi nu a jucat nici în meciul pe care Trabzonspor l-a disputat la Elazigspor. Drept urmare, echipa românului a terminat doar la egalitate, scor...
Autor: Claudiu Melinte | 29.03.2014 | 20:49
Ce se întîmplă cu Bourceanu? Turcii sînt DISPERAŢI!

Alexandru Bourceanu este în continuare accidentat şi nu a jucat nici în meciul pe care Trabzonspor l-a disputat la Elazigspor. Drept urmare, echipa românului a terminat doar la egalitate, scor 0-0, partida cu o formaţie care se află la lupta pentru retrogradare. Fanii lui Trabzon au fost nemulţumiţi de jocul favoriţilor şi speră ca Bourceanu să-şi revină cît mai repede. Trabzonspor se află pe locul 6 în clasament şi are şanse mari să se califice în competiţiile europene, însă de acum în colo nu-şi mai permite paşi greşiţi.

Cu Bourceanu în teren, Trabzonspor a realizat meciuri bune în Turcia. Astfel, fanii îl doresc cît mai repede refăcut pe mijlocaşul român. Fostul Stelist a jucat de 5 ori pentru Trabzon în campionat. De 3 ori a fost titular, iar de două ori a intrat de pe banca de rezeve. În total, Bourceanu a strîns 369 de minute, iar în tot acest timp Trabzon a înregistrat două victorii, două remize şi o înfrîngere. În cele 5 partide, Bourceanu a încasat 3 cartonaşe galbene.

Meciurile lui Bourceanu în Super Liga:

bour

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!