Fotbal intern

Trădare! Aldea pleacă de la FCSB la CSA Steaua. “M-am înţeles cu ei!”

06.07.2018 | 13:29
Tradare Aldea pleaca de la FCSB la CSA Steaua Mam inteles cu ei
ADVERTISEMENT

Trădare! Aldea pleacă de la FCSB la CSA Steaua.  Mijlocaşul roş-albaştrilor aşteaptă să fie declarat liber de contrat pe data 11 iulie de către Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF pentru a putea să semneze cu echipa lui Marius Lăcătuş din Liga 4.

Alexandru Aldea trăieşte un adevărat calvar de mai bine de doi ani după ce oficialii celor de la FCSB au decis să nu îi mai acorde nici o şansă să joace la prima echipă. Mai mult şefii vicecampionilor nu i-au permis fotbalistului în vârstă de 23 de ani să se antreneze nici măcar cu FCSB 2. “Eu sunt de la 8 ani la FCSB şi de la 19 în angrenajul echipei mari. Dar de un an şi jumătate trăiesc un adevărat calvar. Domnul Argăseală m-a chemat să îmi propună rezilierea contractului deoarece mi-a spus că nici un antrenor de la echipa mare nu are nevoie de serviciile mele. Eu i-am spus că accept propunerea dânsului doar dacă mi se plătesc salariile până la sfârşitul contractului sau să mi se dea măcar o parte din aceşti bani. Eu nu câştig la Steaua nici măcar 3.000 de euro pe lună, dar domnul Argăseală mi-a spus că nu vrea să îmi dea nici un ban. În astfel de condiţii eu nu semnez nici o reziliere.

ADVERTISEMENT

Domnul Argăseală s-a enervat şi m-a ameninţat. Mi-a spus că atât timp cât el este preşedinte la Steaua eu nu o să mai joc niciodată nici măcar la FCSB 2. Mi-a spus că nici măcar nu am voie să mă antrenez cu echipa a doua. Mă pregătesc de unul singur, dar mă chinui mult. Antrenorii de la echipa a II-a mi-au spus că îmi înţeleg problema dar că nu au ce să îmi facă. Mi-au spus că au şi ei ordin de sus”, s-a plâns Aldea, pentru FANATIK.RO, în urmă cu câteva luni.

Trădare! Aldea pleacă de la FCSB la CSA Steaua. “M-am înţeles cu ei!”

Însă nici până acum situaţia lui Alexandru Aldea nu s-a îmbunătăţit, iar FANATIK.RO a aflat că jucătorul roş-albaştrilor s-a şi trezit dat între timp în judecată de către propriul club. Motivul? Roş-albaştrii vor să îi rezilieze mijlocaşului contractul unilateral fără să îmi mai plătească nici un ban. Alexandru Aldea ne-a explicat care este în acest moment situaţia sa. “Efectiv nu mă mai interesează ce vrea să facă conducerea clubului meu. M-am trezit dat în judecată la comisie, pentru rezilierea contractului, deoarece dânşii vor să se agăţe de un articol prin care să demonstreze că eu nu am jucat nici 2 la sută din meciuri într-un sezon. Acel articol le dă dreptul conducătorilor să ceară rezilierea contractului, dar eu nici nu vreau să mă mai apăr deoarece doresc să fiu declarat liber de contract. Dacă mă duc la TAS oricum acolo o să câştig pentru că pot să demonstrez prin ce calvar am trecut în aceşti doi ani în care nu am fost lăsat să joc nici măcar pentru echipa a doua a clubului.

ADVERTISEMENT

Dar nu vreau să o fac, deoarece m-am înţeles cu cei de la CSA Steaua să mă duc la dânşii la echipă. Prefer să pierd toţi banii doar ca să scap de calvarul ăsta de la FCSB. Nu vreau să îmi distrug viaţa. Am discutat ultima oară cu nea Fane Iovan, iar dânsul mi-a spus când are lo reunirea echipei. Mă cunosc cu nea Fane de la lotul de juniori. Abia aştept să mă văd şi cu nea Marius Lăcătuş pentru că vreau să le demonstrez că îi pot ajuta în Liga 4 şi nu sunt un fotbalist terminat, deşi am doar 23 de ani. Eu dau randamentul cel mai bun pe postul de mijlocaş central şi le mulţumesc celor de la Steaua pentru şansa primită”, a spus, pentru FANATIK.RO, Alexandru Aldea. 

1 singur meci oficial a jucat Aldea pentru FCSB în ultimii doi ani

2 ani mai are contract Aldea cu FCSB