News

Trădare în PSD! Un deputat pleacă de la Liviu Dragnea în partidul lui Victor Ponta!

02.04.2019 | 12:47
Tradare in PSD Un deputat pleaca de la Liviu Dragnea in partidul lui Victor Ponta

O nouă plecare din PSD. După plecările de la începutul anului, Partidul Social Democrat a mai pierdut un om important. Este vorba despre deputatul de Hunedoara, Petru Sorin Marica. Acesta și-a anunțat deja plecarea din partidul condus de Liviu Dragnea, urmând a se alătura unei alte formațiuni politice.

PSD mai pierde un deputat. Pleacă la partidul lui Ponta

Petru Sorin Marica părăsește PSD. Acesta a semnat adeziunea la Pro România, astfel că partidul politic condus de fostul premier Victor Ponta mai câștigă un om politic important pe plan local. Deputatul de Hunedoara se adaugă astfel unui șir lung de plecări din Partidul Social Democrat.

Printre numele sonore care au ales să părăsească partidul condus de Liviu Dragnea în favoarea formațiunii politice a lui Victor Ponta, se numără Mihai Tudose, dar și deputații Adrian Pau și Georgian Pop. Din Pro România face parte și europarlamentarul Corina Crețu, care până nu demult era considerată o figură marcantă a social-democraților.

Deputatul Petru Sorin Marica pleacă din PSD la Pro România
Deputatul Petru Sorin Marica pleacă din PSD la Pro România

Cum explică deputatul de Hunedoara plecarea din PSD

Deputatul de Hunedoara, Petru Sorin Marica, și-a motivat plecarea din PSD prin faptul că „este un partid confiscat de un grup restrâns de oameni care îl folosesc pentru interesele lor personale”.

Sunt un om de stânga. Mereu am fost apropiat de oameni și de problemele lor și am încercat să îi slujesc și să îi reprezint cât mai bine atât ca primar, cât și ca deputat în Parlamentul României. Din păcate, PSD-ul de astăzi nu mai reprezintă interesele celor mulți, ci este un partid confiscat de un grup restrâns de oameni care îl folosesc pentru interesele lor personale. M-am alăturat echipei PRO România, pentru că am regăsit alături de Victor Ponta, Corina Crețu sau Mihai Tudose acele valori autentice social-democrate în care cred și dorința de a face bine oamenilor. De asemenea, sper ca la viitoarele alegeri europarlamentare din luna mai românii să aleagă PRO România, pentru că este partidul care propune cea mai bună listă de candidați și care sunt convins că vor reprezenta cu cinste România în Parlamentul European” , a declarat deputatul Petru Sorin Marica.