Sport

Trădare înainte de El Clasico! Real Madrid a primit propunerea de a transfera de la FC Barcelona. Cum a răspuns Florentino Perez

Spania fierbe înainte de El Clasico, iar zvonul că un jucător de la FC Barcelona a fost propus la Real Madrid încinge derby-ul de duminică.
21.10.2021 | 11:05
Tradare inainte de El Clasico Real Madrid a primit propunerea de a transfera de la FC Barcelona Cum a raspuns Florentino Perez
Trădare înainte de El Clasico! Real Madrid a primit propunerea de a transfera de la FC Barcelona. Cum a răspuns Florentino Perez
ADVERTISEMENT

Serile de Champions League au trecut, iar Real Madrid şi Barcelona se întorc la lupta internă, din campionat. Rivalele se vor întâlni duminică, de la ora 17:15, însă nu este deloc linişte înaintea derby-ului care împarte Spania în două.

Cu doar câteva zile înaintea ultimului El Clasico din 2021, presa din Catalonia a aruncat o bombă pe piaţă. Impresarul lui Ousmane Dembele l-a propus pe fotbalist la Real Madrid, în condiţiile în care contractul francezului cu Barcelona se apropie de final.

ADVERTISEMENT

Se încing spiritele înainte de El Clasico. Ousmane Dembele, transfer şoc pe ruta Barcelona – Real Madrid?!

Jurnaliştii de la El Nacional au dezvăluit că agentul lui Ousmane Dembele îi caută o echipă pentru sezonul viitor, după ce negocierile pentru prelungirea contractului cu Barcelona sunt căzute. Acordul cu formaţia de pe “Camp Nou” expiră la finalul sezonului, astfel că jucătorul intră în ultimele şase luni de contract în iarnă.

Agentul fotbalistului a început să verifice echipele care ar fi interesate să-l transfere, iar una dintre uşile la care a bătut a fost cea a Realului. Madrilenii sunt în căutare de oameni în ofensivă, iar varianta Ousmane Dembele ar fi fost perfectă, mai ales că jucătorul ar urma să vină gratis.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Florentino Perez i-a transmis impresarului că nu este interesat de transferul lui Ousmane Dembele. Motivul este că şeful lui Real Madrid are un pact cu Joan Laporta, astfel că acest gen de transferuri nu sunt luate în calcul.

În plus, Ousmane Dembele nu a reuşit să se impună la FC Barcelona, unde cifrele francezului au fost modeste. Pe lângă multiplele accidentări, evoluţiile fotbalistului de 24 de ani nu au fost deloc convingătoare.

ADVERTISEMENT

Barcelona riscă să piardă gratis un fotbalist pe care a plătit o avere

Oficialii Barcelonei încearcă să-l convingă pe Ousmane Dembele să semneze prelungirea contractului, iar în spatele acestei iniţiative se află dorinţa de a nu-l pierde gratis.

Ousmane Dembele a fost transferat de Barcelona, în vara lui 2017, de la Borussia Dortmund, iar catalanii au plătit 135.000.000 de euro pentru această mutare. De altfel, afacerea este a doua cea mai scumpă din istoria clubului, fiind depăşită doar de transferul lui Coutinho.

ADVERTISEMENT

Dacă Real Madrid a spus pas, alte cluburi sunt interesate de Ousmane Dembele, iar una dintre variantele vehiculate este Newcastle United. Clubul a fost preluat recent de un consorţiu din Arabia Saudită, iar jucătorul de 24 de ani se află pe lista englezilor.

Conform presei din Franţa, Newcastle United i-ar fi pregătit un contract pe cinci sezoane, cu un salariu stagional de 12.000.000 de lire sterline. Pe lângă formaţia engleză, de Ousmane Dembele s-ar mai interesa Manchester United şi Juventus.

Accidentările l-au tras în jos

Venit cu surle şi trâmbiţe pe “Camp Nou”, Ousmane Dembele nu a reuşit să devină un star la FC Barcelona. Încă din primul sezon au apărut problemele cu accidentările, ceea ce l-a făcut să nu dea randamentul scontat.

În cei patru ani petrecuţi la FC Barcelona, Ousmane Dembele a ratat 96 de meciuri din cauza accidentărilor. Mai mult decât atât, internaţionalul francez a ratat startul actualului sezon, după o accidentare suferită la EURO 2020.

ADVERTISEMENT