Fotbal international

„Trădare” istorică! Kylian Mbappe, transformat în fanul Albionului de suporterii englezi înaintea meciului din sferturile CM din Qatar

Kylian Mbappe a fost transformat de suporterii englezi într-un fan al selecționatei „Three Lions” chiar înainte de confruntarea Franța - Anglia din sferturile Cupei Mondiale.
07.12.2022 | 16:43
Tradare istorica Kylian Mbappe transformat in fanul Albionului de suporterii englezi inaintea meciului din sferturile CM din Qatar
Kylian Mbappe a fost transformat de suporterii englezi în fanul Albionului. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe este golgheterul Cupei Mondiale din Qatar cu cinci reușite, iar suporterii englezi fac tot posibilul pentru a-l opri pe superstarul lui PSG în Franța – Anglia din sferturile Cupei Mondiale. Fanii selecționatei „Three Lions” care locuiesc la Paris au contribuit la „trădarea” istorică a lui Mbappe, transformându-l într-un suporter englez.

Kylian Mbappe, transformat de suporterii englezi de la Paris în fanul Albionului

Kylian Mbappe este inamicul numărul unu cu siguranță pentru Anglia, iar suporterii englezi au început bătălia psihologică împotriva Franței.

ADVERTISEMENT

Fanii Albionului care trăiesc în Paris au transformat lucrarea de ceară a lui Kylian Mbappe într-un suporter englez. Fanii selecționatei lui Gareth Southgate i-au înfășurat steagul Angliei de-a lungul taliei, i-au aranjat pe cap o pălărie cu celebrul „It’s coming home” și i-au pus o eșarfă pe umeri.

„Arată mai bine ca niciodată într-o eșarfă din Anglia”, au fost cuvintele suporterilor englezi. „Îi vom zdrobi, nu am absolut nicio îndoială. Jucătorii știu cât de mult înseamnă acest meci pentru fani”, a mai spus un suporter al Angliei.

ADVERTISEMENT
Kylian Mbappe a fost transformat de suporterii englezi în fanul selecționatei „Three Lions”. Sursă foto: captură The Sun.
Kylian Mbappe a fost transformat de suporterii englezi în fanul selecționatei „Three Lions”. Sursă foto: captură The Sun.

Kylian are statuie de ceară la Muzeul Grevin din Paris încă din 2018

Kylian Mbappe, care a impresionat atât la Cupa Mondială din 2018, cât și la Campionatul Mondial din Qatar, are o statuie din ceară la Muzeul Grevin din Paris încă din 2018 pe vremea când atacantul francez avea 19 ani.

Astfel, Kylian Mbappe a devenit cea mai tânără personalitate care înfățișează o statuie din ceară la celebrul Muzeu Grevin din Paris. „După cum ştiţi, îmi place să stabilesc recorduri”, era mesajul lui Kylian Mbappe în 2018.

ADVERTISEMENT

Anglia – Franța este „șocul” din sferturile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar. Selecționata lui Gareth Southgate este în căutarea trofeului mondial după o pauză de 56 de ani, în timp ce Franța va lupta pentru a-și apăra cupa mondială cucerită la Mondialul din Rusia în 2018.

Kylian Mbappe, record greu de egalat după golurile de la Cupa Mondială din Qatar

Kylian Mbappe a înscris 5 goluri în patru partide până acum la Campionatul Mondial 2022 și a stabilit un record impresionant. Atacantul francez a devenit primul fotbalist din istorie care înscrie 9 goluri înainte de a împlini vârsta 24 de ani.

ADVERTISEMENT

Recordul îi aparținea legendarului fotbalist brazilian Pele, cu 7 reușite. Atacantul lui PSG se află într-o relație strânsă cu cel care a condus Brazilia la 3 Cupe Mondiale.

Internat de urgență la Spitalul Albert Einstein din San Paulo, Kylian Mbappe a reacționat pe rețelele de socializare și a făcut apel la întreaga omenire să se roage pentru sănătatea fostului fotbalist.

ADVERTISEMENT