Fotbal international

Trădare istorică?! Lionel Messi ar putea ajunge la Real Madrid. Inter, City și PSG sunt și ele pe urmele argentinianului

22.08.2020 | 10:26
Tradare istorica Lionel Messi ar putea ajunge la Real Madrid Inter City si PSG sunt si ele pe urmele argentinianului
ADVERTISEMENT

Real Madrid vrea să-l aducă pe Santiago Bernabeu pe Lionel Messi după ce starul argentinian a spus că vrea să o părăsească pe vicecampioana Spaniei.

Barcelona a avut un sezon în care nu a câștigat niciun trofeu, problemele ar putea continua pentru catalani. Leo Messi a revenit la Barcelona pentru a vorbi cu noul antrenor. Starul catalanilor l-a anunțat pe Koeman că s-ar putea să plece de la echipă.

ADVERTISEMENT

”Mă văd mai mult plecat de aici!”, i-ar fi spus noului antrenor, conform mai multor surse din Spania. Jurnaliștii din Europa scriu că tatăl lui Messi și-a mutat afacerile la Milano, unde are și o locuință.

Un jurnalist a dezvăluit interesul lui Real

Inter Milano, Manchester City și PSG sunt cele trei echipe care îl vor pe Lionel Messi. Bruno Acosta, un ziarist cu 14 ani de experiență și freelancer acum a scris că Real Madrid, marea rivală a Barcelonei, îl vrea pe argentinian.

ADVERTISEMENT

Știrea a ajuns pe mai multe rețele de socializare spaniole. Ele au anunțat faptul că Real Madrid și-l dorește pe Leo Messi.

În plus, catalanii au aflat și i-au adus la cunoștință acest lucru argentinianului. ”Nu știu dacă trebuie să-l conving pe Messi. El este cel mai bun din lume și cel mai bun din lume pe care îl vrei în echipa ta, nu invers.

ADVERTISEMENT

”Messi sper că va continua aici mai mulți ani”

Din partea mea, îmi place să lucrez cu Messi, el îți câștigă jocurile și, cu performanța lui, aș fi foarte fericit dacă vrea să rămână.

Are contract, dar trebuie să vorbești cu el, desigur. Vom discuta cu mai mulți jucători, în cazul lui Messi sper că va continua aici mai mulți ani”, a spus Ronald Koeman la conferința de prezentare la Barca.

ADVERTISEMENT

În iulie 2000 a ajuns Messi la Barcelona de la Newell”s. Argentinianul este cotat la 112 milioane de euro. Leo Messi a reușit să-și treacă în cont o mulțime de trofee de la venirea sa la Barcelona. Printre ele se numără patru Ligi ale Campionilor, zece titluri în Spania și 6 Cupe.

ADVERTISEMENT